EUROLEAGUE

Ο Αλόνσο μίλησε για την εμπιστοσύνη στο ταλέντο των παικτών του

Ο Αλόνσο μίλησε για την εμπιστοσύνη στο ταλέντο των παικτών του
FCB BARCELONA / TWITTER

Η Μπαρτσελόνα θέλει να βάλει τέλος στο σερί των πέντε ηττών, κάνοντας μια νέα αρχή κόντρα στον Ολυμπιακό (3/11, 22:00). Εκεί εστίασαν τόσο ο Σίτο Αλόνσο όσο κι ο Πιέρ Οριόλα.

Οι πέντε σερί ήττες βάρυναν απότομα το κλίμα στην Μπαρτσελόνα, η οποία αναζητά τον τρόπο για μια νέα αρχή. Οι "μπλαουγκράνα" υποδέχονται τον Ολυμπιακό (3/11, 22:00) στον αγώνα που ρίχνει την αυλαία της 5ης αγωνιστικής στην EuroLeague, με τον Σίτο Αλόνσο να έχει πλέον στη διάθεσή του τόσο τον Βίκτορ Κλαβέρ όσο και τον Ρακίμ Σάντερς.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα εξήγησε -μια μέρα πριν από το παιχνίδι- πως " το γεγονός ότι είχαμε περισσότερες ημέρες για προπονήσεις, ήταν σίγουρα θετικό. Μπορέσαμε να βελτιώσουμε κάποια τακτικά πράγματα, να προσαρμοστούμε σε άλλα", για να προσθέσει πως " ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που παίζει πολύ έντονα, στην επαφή, δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Δεν εγκαταλείπει κανένα παιχνίδι, παλεύει μέχρι τέλους".

Όταν ρωτήθηκε για το γεγονός πως η ομάδα του καλείται να αντιστρέψει πλήρως το κλίμα, απάντησε πως " έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στη δουλειά που κάνουν οι παίκτες μου. Δεν χάνω τη σιγουριά μου σε εκείνους επειδή χάσαμε κάποια παιχνίδια, ξέρουμε ποιοι είμαστε".

Από μέρους του, ο Πιέρ Οριόλα τόνισε πως " τις τελευταίες ημέρες κοιτάξαμε ξανά και ξανά τα λάθη μας, δουλέψαμε πάνω σε λεπτομέρειες του παιχνιδιού και προπονηθήκαμε όπως θέλαμε. Η επιστροφή των δύο παιδιών είναι σημαντική, γιατί θα έχουμε πλέον δύο ακόμη πολύ σημαντικά "όπλα", με εμπειρία και αθλητικά προσόντα. Τους χρειαζόμασταν τόσο καιρό, αλλά δεν τους είχαμε".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ