EUROLEAGUE

Ντόρσεϊ: "Παίζω τραυματίας"

Ντόρσεϊ: "Παίζω τραυματίας"

Ο Τζόι Ντόρσεϊ δήλωσε ότι ο λόγος που δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα μέχρι στιγμής φέτος είναι επειδή δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τους τραυματισμούς που τον ταλαιπωρούν και στους δύο αστραγάλους.

Η σεζόν έχει ξεκινήσει με πολλά προβλήματα για την Μπαρτσελόνα, η οποία βλέπει τον ένα μετά τον άλλο τους γκαρντ της να τραυματίζονται. Όπως αποδεικνύεται ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι πολύ καλύτερα και στην γραμμή των ψηλών της.

Με δηλώσεις του σε μεγάλο Ισπανικό μέσο ο Τζόι Ντόρσεϊ αποκάλυψε ότι αγωνίζεται τραυματίας. " Είναι πολύ εκνευριστικό επειδή δεν βρίσκομαι στο 100%. Οι φίλαθλοι που με ξέρουν αναρωτιούνται γιατί δεν παίζω όπως πριν, αλλά είμαι ακόμα τραυματίας" δήλωσε αρχικά ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού, για να συμπληρώσει στην συνέχεια: " Είναι αλήθεια ότι είμαι δυνατός. Δε μπορώ όμως να πηδήξω στα ριμπάουντ όπως συνήθως, αν και τις τελευταίες ημέρες είμαι κάπως καλύτερα. Κάνω μία προπόνηση την ημέρα αλλά θα ήθελα να κάνω δύο. Ο αριστερός μου αστράγαλος βρίσκεται στο 40-50% και ο δεξιός μου στο 90% αυτή τη στιγμή."

Ο Ντόρσεϊ είχε τραυματιστεί στον αστράγαλο στην σειρά των πλέι-οφ της EuroLeague κόντρα στην Λοκομοτίβ τον περασμένο Απρίλιο. Έκτοτε λόγω της αδράνειας πήρε πολλά κιλά το καλοκαίρι, φτάνοντας να ζυγίζει 136 κιλά, ωστόσο πλέον κατά δήλωσή του ζυγίζει 122 κιλά και αισθάνεται καλύτερα.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ