EUROLEAGUE

Ντόλμαν: "Ήταν μία τρελή στιγμή"

Ντόλμαν: "Ήταν μία τρελή στιγμή"

Ο Τζάστιν Ντόλμαν ήταν ο ήρωας της Μπαρτσελόνα στην αναμέτρηση κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, καθώς με δύο σερί δικά του σουτ έδωσε την νίκη στην ομάδα του. "Ήταν μία τρελή στιγμή", σχολίασε.

Ο Αμερικανός πάουερ-φόργουορντ της Μπαρτσελόνα, Τζάστιν Ντόλμαν, ήταν ο ήρωας της Μπαρτσελόνα στην νίκη της Μπαρτσελόνα επί της ΤΣΣΚΑ μέσα στην Βαρκελώνη με σκορ 100-98. Ο αθλητής παραχώρησε συνέντευξη στην Euroleague μιλώντας για εκείνη την στιγμή, στην οποία με δύο δικά του σουτ, λίγο πριν το τέλος του αγώνα, έδωσε την νίκη στους Καταλανούς.

Ο Τζάστιν Ντόλμαν αρχικά είπε τα εξής: "Ήταν μία τρελή στιγμή. Ευτυχώς μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι και να το κερδίσουμε πριν οδηγηθούμε σε ακόμα μία παράταση. Ήταν μία ξεχωριστή βραδιά, μία παράξενη κατάσταση. Μία μαγική νύχτα για εμάς. Δεν μου είχε ξανασυμβεί ποτέ. Ήταν μία απίστευτη στιγμή. Το να συμβαίνει στο Τοπ16 είναι πολύ "κουλ" και μαγικό ταυτόχρονα. Ελπίζω να πάρουμε τη νίκη αυτήν την εβδομάδα (με Ρεάλ) που θα μας βοηθήσει να προκριθούμε στον επόμενο γύρο.

Σε ανάλογες συνθήκες και στιγμές πρέπει να είσαι πάντα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι. Έτοιμος για να πάρω το σουτ και ήμουν. Όλα μπορούν να συμβούν. Απομένουν μερικά παιχνίδια ακόμα. Πρέπει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας στο σύστημα της ομάδας. Όλα τα "Κλάσικο" είναι σπουδαία. Όπου και να βρίσκεσαι, όπου και να παίζουμε παραμένει ένα δημοφιλές παιχνίδι. Θα δούμε τι θα συμβεί. Δεν ανεβαίνουν οι απαιτήσεις περισσότερο πάντως. Κάθε παιχνίδι μετράει, έτσι έχουν τα πράγματα".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Για το buzzerbeater του Γιουλ: "Είναι ένας παίκτης φαινόμενο και ελπίζω να μην φτάσουμε ως το τελικό σουτ. Ελπίζω να πάρουμε μία καλή διαφορά. Διαθέτουν μία σπουδαία ομάδα και θα είναι μία μεγάλη πρόκληση για μας".

Για την πρόκριση της Μπαρτσελόνα στην επόμενη φάση: "Πραγματικά. Όλοι όσοι ασχολούνται ξέρουν πόσο δύσκολο είναι το Τοπ16 και ειδικά αυτό το γκρουπ. Είναι όμως κομμάτι του αθλητισμού. Αν θες να είσαι ο πρώτος πρέπει να παίξεις με τους καλύτερους. Κοιτάμε παιχνίδι το παιχνίδι πιστεύοντας στους εαυτούς μας".

Για το αν στοχεύει στην πρόκριση στο Final-Four: "Θέλω πολύ να φτάσω στο Final-Four. Θα είναι μία απίθανη στιγμή στην καριέρα μου και ακόμα μεγαλύτερη άμα κερδίσουμε. Αυτό είναι το όνειρο κάθε αθλητή: να κερδίζει τίτλους. Ελπίζω να το κάνω με την Μπαρτσελόνα, θα ήταν υπέροχο".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ