EUROLEAGUE

Νοκ άουτ ο Αμπρίνες για Ολυμπιακό

Νοκ άουτ ο Αμπρίνες για Ολυμπιακό

Ο Άλεξ Αμπρίνες θα είναι ο μεγάλος απών της Μπαρτσελόνα από την αποψινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (26/2, 21:45) αφού το πρωί υποβλήθηκε σε επέμβαση για αφαίρεση σκωληκοειδίτιδας.

Η κατάσταση του Άλεξ Αμπρίνες αποδείχθηκε σοβαρή, με τις ενοχλήσεις που ένιωσε στην κοιλιά τις τελευταίες ημέρες να τον θέτουν, εν τέλει, νοκ άουτ από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (26/2, 21:45). Ο 23χρονος γκαρντ εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο την Πέμπτη (25/2) για να υποβληθεί σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως ταλαιπωρούταν από οξεία σκωληκοειδίτιδα. Έτσι, το πρωί της Παρασκευής (26/2) πέρασε την πόρτα του χειρουργείου για να ξεπεράσει μια και καλή τις ενοχλήσεις που αισθανόταν.

Αποτέλεσμα; Θα μείνει εκτός δράσης για την επόμενη εβδομάδα, πράγμα που σημαίνει πως θα απουσιάσει από την αποψινή αναμέτρηση με τους "ερυθρολεύκους". Ομοίως κι από αυτή με τη Σαραγόσα (28/2), για τη Liga Endesa. Όπως ενημέρωσε επίσημα η Μπαρτσελόνα, η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες, με αποτέλεσμα να ξεκαθαρίσει πότε ακριβώς θα ξαναμπεί στο παρκέ για προπόνηση.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ