EUROLEAGUE

Νοκ άουτ για έξι εβδομάδες ο Περπέρογλου

Νοκ άουτ για έξι εβδομάδες ο Περπέρογλου

Ακόμη ένα πρόβλημα για την Μπαρτσελόνα: ο Στράτος Περπέρογλου τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση των "μπλαουγκράνα" πριν το παιχνίδι με την Μπασκόνια, με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα να κάνει λόγο για απουσία έξι εβδομάδων!

Το φετινό δεν έχει προηγούμενο για την Μπαρτσελόνα! Πάνω στο σημείο που ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο επέστρεψε στη δράση μετά από δύο μήνες απουσίας, ο Στράτος Περπέρογλου τέθηκε νοκ άουτ για τις επόμενες έξι εβδομάδες.

Ο διεθνής φόργουορντ τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση των "μπλαουγκράνα" πριν την αποψινή αναμέτρηση με την Μπασκόνια (21/12, 21:30) και θα μείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όπως ενημέρωσε επίσημα η ισπανική ομάδα, ο 33χρονος παίκτης χτύπησε στο γαστροκνήμιο και θα χρειαστεί να μείνει στα "πιτς" για περίπου έξι εβδομάδες, χάνοντας πολλά σημαντικά παιχνίδια στην EuroLeague.

Είναι δεδομένο λοιπόν πως θα απουσιάσει από τους αγώνες με Μπασκόνια (21/12, εκτός), Αρμάνι Μιλάνο (23/12, εντός), Νταρουσάφακα (30/12, εντός), Μπάμπεργκ (5/1, εκτός), Ολυμπιακό (12/1, εντός), Αναντολού Εφές (19/1, εντός), Παναθηναϊκό (24/1, εκτός) και Μπασκόνια (27/1, εντός), κάνοντας αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος στο πρώτο παιχνίδι του Φεβρουαρίου με τη Ζάλγκιρις (2/2, εκτός).

Θυμίζουμε πως μέχρι στιγμής στη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου έχουν ταλαιπωρηθεί με τραυματισμούς οι: Πάου Ρίμπας (εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν), Χουάν Κάρλος Ναβάρο (έμεινε δύο μήνες εκτός), Πέτερι Κόπονεν (ενάμιση μήνα εκτός), Βίκτορ Κλαβέρ (ένα μήνα εκτός) και Τζάστιν Ντόλμαν (τρεις εβδομάδες εκτός).

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ