EUROLEAGUE

Ναβάρο: "Δεν υπάρχει κάτι οριστικό για μένα"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BARCELONA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BARCELONA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο μίλησε για τη νέα αγωνιστική περίοδο, δείχνοντας να μην έχει καταλήξει αναφορικά με το αν θα παίξει ή θα κρεμάσει τα παπούτσια του.

Το ερωτηματικό δίπλα στο όνομα του Χουάν Κάρλος Ναβάρο αναφορικά με την επόμενη σεζόν παραμένει. Ο εμβληματικός αρχηγός της Μπαρτσελόνα δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει, κι απ ότι φαίνεται δεν έχει καταλήξει σε κάποια κουβέντα με τη διοίκηση του ισπανικού συλλόγου.

Αυτή τη φορά, από την Ανδόρα που βρίσκεται για ένα camp, εξήγησε πως " θα συνεχίσω στην ομάδα, έχω υπογράψει πολυετές συμβόλαιο. Θα δούμε τον τρόπο με τον οποίο θα βοηθήσω την Μπαρτσελόνα. Οι επιλογές μου είναι είτε να παίξω είτε να αποσυρθώ. Δεν υπάρχει κάτι οριστικό αυτή την στιγμή. Το σίγουρο είναι ότι θα μείνω κοντά στην ομάδα".

Κι όλα αυτά, την ώρα που ο Σβέτισλαβ Πέσιτς προσπαθεί να δημιουργήσει την τελική εικόνα του ρόστερ των "μπλαουγκράνα". Μέχρι στιγμής, ο Άντε Τόμιτς και ο Πάου Ρίμπας είναι οι "σίγουροι" μεταξύ αυτών, τα συμβόλαια των οποίων έχουν ολοκληρωθεί με άλλους... οκτώ να έχουν ήδη (απο)χαιρετήσει τη Βαρκελώνη.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ