EUROLEAGUE

"Μπλαουγκράνα" ο Βεζένκοφ

"Μπλαουγκράνα" ο Βεζένκοφ

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξανδρου Βεζένκοφ από τον Άρη, με τον 20χρονο πάουερ φόργουορντ να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Παίκτης της Μπαρτσελόνα μέχρι το καλοκαίρι του 2019 θα είναι ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, όπως ανακοίνωσε ο καταλανικός σύλλογος. Ο πρώην πλέον παίκτης του Άρη υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, έχοντας πλέον την πρώτη του ευκαιρία να αγωνιστεί στην Euroleague.

Οι "μπλαουγκράνα" ενημέρωσαν επίσημα πως ο 20χρονος πάουερ φόργουορντ θα τους ανήκει μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Στην ανακοίνωση της μεταγραφής αναφέρεται πως το νέο απόκτημα της Μπαρτσελόνα αναδείχθηκε MVP του πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκε στη χώρα μας.

Τον μέχρι πρότινος παίκτη του φρόντισε να αποχαιρετήσει επίσημα κι ο Άρης: " Η Άρης Κ.Α.Ε. ανακοινώνει τη μετακίνηση του Αλέξανδρου Βεζένκοφ στην Barcelona. Η ισπανική ομάδα κατέβαλε το "μπάι άουτ" που υπήρχε στο συμβόλαιο του 20χρονου φόργουορντ και η μεταγραφή ολοκληρώθηκε. Η Άρης Κ.Α.Ε. ευχαριστεί τον MVP της περσινής Basket League ΣΚΡΑΤΣ για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του. Όμως δεν του λέει «αντίο», αλλά… Εις το επανιδείν, Σάσα…".

"Μπλαουγκράνα" ο Βεζένκοφ
VICTOR SALGADO

Παράλληλα όμως, ανακοινώθηκε κι ο δανεισμός του Λουντ Χάκανσον στη Ρίγα για έναν χρόνο. Ο νεαρός Σουηδός γκαρντ θα "ψηθεί" στη λετονική ομάδα πριν γυρίσει στην Μπαρτσελόνα για να αναλάβει περισσότερες ευθύνες στο ροτέισον.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ