EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Το ομολογώ, δεν έχουμε σκληράδα σαν ομάδα"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στα λάθη και στις κακές αποφάσεις των παικτών του στο τέλος και επεσήμανε πως η Μπαρτσελόνα σαν ομάδα δεν έχει την επιθυμητή σκληράδα για αυτό το επίπεδο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον Έλληνα κόουτς να κάνει κριτική στους παίκτες του.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σχολίασε πως: "Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Ένα ριμπάουντ, ένα λάθος στο τέλος, έκρινε το τελικό αποτέλεσμα, αλλά είχαμε την δυνατότητα να καθαρίσουμε νωρίτερα το ματς, όταν προηγηθήκαμε με 6 πόντους. Κάναμε επιθετικά φάουλ και πήραμε κάποιες λάθος αποφάσεις, απέναντι σε μία έμπειρη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός.

Έβαλαν ορισμένα μεγάλα σουτ, όπως ένα τρίποντο του Μάντζαρη. Προσπαθήσαμε αρκετά στην άμυνα, αλλά ήμασταν αρκετά άστοχοι στα δίποντα. Δεν είναι εύκολο να νικήσεις στο γήπεδο σου όταν σημειώνεις μόλις 67 πόντους. Θέλαμε το κάτι παραπάνω για να νικήσουμε και δεν το είχαμε. Πρέπει να κάνεις το παιχνίδι σου, ανεξάρτητα τον αντίπαλο που έχεις μπροστά σου.

Θέλω να το πω αυτή την στιγμή, γιατί αυτό βλέπω: το ομολογώ, δεν έχουμε την επιθυμητή σκληράδα σαν ομάδα για αυτό το υψηλό επίπεδο. Έπρεπε να είχαμε νικήσει αυτό το ματς και έπρεπε να το είχαμε "καθαρίσει" νωρίτερα. Όμως, πήραμε λάθος αποφάσεις και κάναμε λάθη. Κάναμε επιθετικά φάουλ, λάθη, ενώ και στην τελευταία επίθεση δεν ήταν ορθολογική η επίθεση μας.

Χάνουμε τα παιχνίδια, γιατί κάνουμε λάθη, ενώ χάσαμε 4-5 εύκολα λέι-απ κάτω από το καλάθι. Δεν είχαμε και την τύχη με το μέρος μας. Έχουμε ακόμη έναν ολόκληρο γύρο να δώσουμε και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Πρέπει να αποκτήσουμε άμεσα μεγαλύτερη σκληράδα και αποφασιστικότητα στο παιχνίδι μας".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ