EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Προτεραιότητα ο... Μέσι"!

Μπαρτζώκας: "Προτεραιότητα ο... Μέσι"!

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Γιώργος Μπαρτζώκας, δήλωσε πως η ομάδα του εξετάζει αρκετές περιπτώσεις γκαρντ, ωστόσο προς το παρόν αυτό που έχει προτεραιότητα για τους Καταλανούς είναι η ανανέωση του συμβολαίου του... Λιονέλ Μέσι!

Οι μαζεμένοι τραυματισμοί στην Μπαρτσελόνα έχουν ως αποτέλεσμα να "χτενίζουν" οι Καταλανοί την αγορά για να βρουν έναν γκαρντ που θα τους βοηθήσει. Και η αλήθεια είναι ότι τα ονόματα που ακούγονται είναι αρκετά, με τελευταίο αυτό του Πάμπλο Πριτζιόνι.

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ στην Ισπανία λοιπόν ρώτησαν τον τεχνικό της ομάδας, Γιώργο Μπαρτζώκα, σε ποιο στάδιο βρίσκεται η υπόθεση, αλλά και αν ο Πριτζιόνι είναι ανάμεσα στους παίκτες που εξετάζονται.

Και ο Έλληνας τεχνικός έκανε πρώτα την σχετική πλάκα, λέγοντας πως " είναι δύσκολη η κατάσταση επειδή αυτή τη στιγμή η προτεραιότητα του κλαμπ είναι η επέκταση του συμβολαίου του Μέσι. Πλάκα κάνω. Η διοίκηση κάνει καλή δουλειά. Έχουμε μία βάση πάνω στην οποία γίνεται η αναζήτηση, αλλά δεν θα βιαστούμε. Είναι δύσκολο να βρούμε παίκτη επειδή δεν βρισκόμαστε καν στα μέσα της σεζόν. Δεν ξέρω πότε θα αποκτήσουμε παίκτη.

Ενδιαφέρομαι για κάθε καλό παίκτη που είναι στην αγορά. Ο Πριτζιόνι θα μπορούσε να μας ενδιαφέρει. Ψάχνουμε έναν παίκτη που θα ταιριάξει στο προφίλ της ομάδας μας. Τα μεταγραφικά θέματα πάντως ανήκουν στον Ροντρίγκο Ντε Λα Φουέντε. Η δική μου δουλειά είναι να κοουτσάρω την ομάδα".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ