EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Κάθε νίκη μετράει σε αυτή την EuroLeague"

Μπαρτζώκας: "Κάθε νίκη μετράει σε αυτή την EuroLeague"

Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη σπουδαία, όσο και εύκολη νίκη της Μπαρτσελόνα επί του Παναθηναϊκού.

Η Μπαρτσελόνα ήταν σταθερή για 40 λεπτά, ακολούθησε το πλάνο της και έπαιξε άμυνα, κερδίζοντας έτσι για πρώτη φορά έπειτα από τρεις σερί ήττες στη EuroLeague. Πολύ φυσιολογικά λοιπόν ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στον Παναθηναϊκό .

Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ηταν πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς έπειτα από τρεις ήττες στη σειρά στην EuroLeague. Κατά κάποιο τρόπο επιστρέψαμε και παίξαμε άμυνα για 40 λεπτά. Διαχειριστήκαμε καλά και τη διαφορά και καταφέραμε στο τέλος να πάρουμε τη νίκη" τόνισε μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Μπαρτζώκας. "Είναι πολύ απρόβλεπτη αυτή η EuroLeague, οπότε κάθε νίκη μετράει. Μπορώ να πω ότι ήμασταν σταθεροί επί 40 λεπτά. Κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε, να παίξουμε σκληρά και να πάρουμε τη νίκη”.

Ο Αντε Τόμιτς, είπε από τη μεριά του: “ Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι. Έπειτα από τρεις σερί ήττες, ήταν απαραίτητο να κερδίσουμε το παιχνίδι. Αντιδράσαμε καλά από το ξεκίνημα και κοντρολάραμε το ματς για 40 λεπτά. Είναι σημαντική νίκη, την αξίζαμε και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε. Αυτό είναι το μπάσκετ. Υπάρχουν ημέρες που προσπαθείς και τίποτε δεν πηγαίνει όπως θέλεις. Κάποιες ημέρες, ακόμα κι αν προσπαθείς, τα πάντα είναι καλά. Απόψε παίξαμε σκληρά ως ομάδα και αυτός είναι ο λόγος που πήραμε τη νίκη”.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ