EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Καταστροφικό το ξεκίνημά μας"

Μπαρτζώκας: "Καταστροφικό το ξεκίνημά μας"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε μετά την ήττα από την Μπιλμπάο ότι στην Μπαρτσελόνα στοίχισε το κακό της ξεκίνημα στο παιχνίδι, ενώ αναφέρθηκε και στο βαρύ πρόγραμμα των Καταλανών.

Ο Έλληνας τεχνικός είδε την Μπαρτσελόνα να ξεκινάει το παιχνίδι με την Μπιλμπάο ούσα πίσω στο σκορ με 24-2! Κι αν οι "μπλαουγκράνα" κατάφεραν γρήγορα να ισορροπήσουν το παιχνίδι και να μειώσουν σε 27-26, εν τέλει δεν απέφυγαν την ήττα με 92-79, ενώ για κερασάκι στην τούρτα έχασαν και με τραυματισμό τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο. Απολύτως λογικά λοιπόν μετά τον αγώνα στάθηκε στο κακό ξεκίνημα της ομάδας του.

"Το ξεκίνημά μας ήταν καταστροφικό. Είναι αλήθεια ότι οι αντίπαλοί μας είχαν υψηλά ποσοστά όταν ξεκίνησε το παιχνίδι, τους πήγαν όλα όπως τα ήθελαν, αλλά εμείς μοιάζαμε χαμένοι" δήλωσε ο 'Ελληνας τεχνικός, πριν στην συνέχεια αναφερθεί στις δυσκολίες του προγράμματος της Μπαρτσελόνα, η οποία την Παρασκευή το βράδυ είχε αγώνα κόντρα στην Ούνικς Καζάν στην Ρωσία (τον οποίο κέρδισε) και ακολούθως την Κυριακή το μεσημέρι κλήθηκε να δώσει έναν δύσκολο αγώνα Πρωταθλήματος: " Ήταν πολύ δύσκολο να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι αυτό επειδή παίζαμε την Παρασκευή στην Ρωσία και επιστρέψαμε στην Ισπανία μόλις χθες (σ.σ Σάββατο 15 Οκτωβρίου), αλλά έτσι έχουν τα πράγματα, αυτή είναι η κατάσταση στην ACB και πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι να παίξουμε πιο δυνατά, ειδικά στο ξεκίνημα του αγώνα".

Ακολούθως μάλιστα ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε και στους πολλούς τραυματισμούς που έχουν "χτυπήσει" την ομάδα του, με τελευταίο "θύμα" τον Ναβάρο, ο οποίος αγωνίστηκε μόλις ένα λεπτό πριν αποχωρήσει, χωρίς ακόμα να είναι ξεκάθαρο πόσο σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζει: " Επιστρέψαμε γρήγορα στο παιχνίδι, αλλά πάλι μας έλειπαν παίκτες λόγω τραυματισμών, ενώ ο Ναβάρο τραυματίστηκε έπειτα από μόλις ένα λεπτό συμμετοχής, ενώ ο Ντόρσεϊ αποβλήθηκε με αντιαθλητικό φάουλ, το οποίο θα δω μετά στο βίντεο αν άξιζε την αποβολή του. Για τον Ναβάρο θα ξέρουμε περισσότερα σε 24 ώρες, προς το παρόν δεν ξέρουμε πόσο σοβαρό πρόβλημα έχει".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ