EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας για Λαμόνικα: "Ήταν ο σταρ του αγώνα"

Μπαρτζώκας για Λαμόνικα: "Ήταν ο σταρ του αγώνα"

Ο Λουίτζι Λαμόνικα απέβαλε τον Γιώργο Μπαρτζώκα λίγο πριν το τέλος του α' μέρους στο clasico, κι ο προπονητής της Μπαρτσελόνα δεν παρέλειψε να σχολιάσει το γεγονός μετά το τέλος του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η αποβολή του Γιώργου Μπαρτζώκα από το clasico με 52.7'' να μένουν στο β' δεκάλεπτο ήταν η στιγμή που ουσιαστικά "γκρεμίστηκε" κάθε ελπίδα της Μπαρτσελόνα να πάρει τη νίκη στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο προπονητής των "μπλαουγκράνα" αποχώρησε έξαλλος από το παρκέ, κάτω από έντονες αποδοκιμασίες, ενώ δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό του, ούτε μετά το τέλος της αναμέτρησης.

" Ο Λαμόνικα ήταν ο σταρ του αγώνα. Δεν μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα μου, ήμουν στα αποδυτήρια. Έχουμε μια πολύ δύσκολη σεζόν, έχουν γίνει πολλά. Πρέπει να τα ξεπεράσουμε με κάθε τρόπο", είπε χαρακτηριστικά σε ερώτηση που του έγινε. Έμεινε εκεί όμως, με τον GM της ισπανικής ομάδας, Ροντρίγκο Ντε Λα Φουέντε, να εξηγεί πως " ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι ο προπονητής της ομάδας μας. Τον στηρίζουμε από την αρχή της χρονιάς, κι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Δεν έχει την τύχη με το μέρος του από την στιγμή που ήρθε στην ομάδα", ενώ πρόσθεσε πως "στο τέλος της σεζόν θα παρθούν οι όποιες αποφάσεις. Δεν έχουμε τελειώσει ακόμα για φέτος. Πρέπει να μάθουμε από όλα αυτά που γίνονται".

Ενώ, ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο δήλωσε πως " έχω άσχημα συναισθήματα για το παιχνίδι. Ξεκινήσαμε άσχημα το παιχνίδι και δεν επιστρέψαμε ποτέ. Η φετινή χρονιά είναι η πιο περίπλοκη που έχω βιώσει στη Βαρκελώνη".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ