EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Επιστρέφει ο Τσάβι, θα είναι ξεχωριστό ματς"

Μπαρτζώκας: "Επιστρέφει ο Τσάβι, θα είναι ξεχωριστό ματς"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε ενόψει του αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως το ματς θα είναι ξεχωριστό λόγω της επιστροφής του Τσάβι Πασκουάλ ως αντίπαλος στην Βαρκελώνη.

Η Μπαρτσελόνα την Παρασκευή (22:00, 2/12) θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στην Ισπανία, στην επιστροφή του Τσάβι Πασκουάλ ως αντίπαλος στην Βαρκελώνη. Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε και στους τραυματισμούς που αντιμετωπίζει η ομάδα του.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σχολίασε πως: "Το αυριανό παιχνίδι έρχεται σε μία δύσκολη στιγμή για εμάς. Θα είναι ένα ξεχωριστό ματς, καθώς επιστρέφει και ο Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος μας γνωρίζει πολύ καλά, αλλά πρέπει να το νικήσουμε. Θα πρέπει να έχουμε υπομονή και να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε, γιατί δεν θα είναι εύκολο. Όμως, είμαι αισιόδοξος".

Για τους τραυματισμούς της Μπαρτσελόνα: "Με την επιστροφή των Ντόελμαν και Κλαβέρ έχουμε περισσότερο βάθος στον πάγκο. Τίποτα δραματικό δεν συμβαίνει στην ομάδα. Το μόνο δραματικό ήταν πως ο Ρίμπας θα χάσει τη σεζόν, αλλά και γενικά οι τραυματισμοί".

Για την απόκτηση του Άλεξ Ρένφρο είπε: "Η προσθήκη του Ρένφρο είναι πολύ σημαντική και πιστεύω πως ήταν η καλύτερη δυνατή τη δεδομένη χρονική στιγμή. Πιστεύω πως θα προσαρμοστεί γρήγορα γιατί έχει εμπειρία".

Για την κατάσταση του Χουάν Κάρλος Ναβάρο πρόσθεσε: "Ο Ναβάρο έχει ξεκινήσει να κάνει μέρος της προπόνησης και θα τον παρακολουθούμε καθημερινά. Δεν θέλουμε να ρισκάρουμε".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ