EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Ενθουσιασμένος που ανήκω σε μία καταπληκτική ομάδα"

Μπαρτζώκας: "Ενθουσιασμένος που ανήκω σε μία καταπληκτική ομάδα"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα και μιλώντας στο επίσημο κανάλι της ομάδας δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του

Τις τελευταίες ημέρες ήταν γνωστό, όμως πλέον είναι και τυπικό. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα και αφότου υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη.

" Η Μπαρτσελόνα είναι το μεγαλύτερο κλαμπ στην Ευρώπη και στον πλανήτη. Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα. Είμαι ενθουσιασμένος που ανήκω σε μία καταπληκτική ομάδα" ήταν τα πρώτα λόγια του Έλληνα τεχνικού στο επίσημο κανάλι των Καταλανών και πρόσθεσε: " Δεν ήταν τόσο εύκολο, καθώς όπως γνωρίζετε είχα συμβόλαιο με την Λοκομοτίβ Κουμπάν. Δεν ήταν τόσο εύκολο. Τελικώς, όμως, είμαι εδώ. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την οικογένειά μου. Το να ανήκεις σε αυτή την ομάδα και να εργάζεσαι σε αυτή την υπέροχη πόλη είναι κάτι που το θέλει κάθε προπονητής. Οπως είπα πριν είναι μεγάλη τιμή".

Η νέα αγωνιστική σεζόν είναι ιδιαίτερη, καθώς θα έχει πολλές αλλαγές με τον 51χρονο κόουτς να εξηγεί ότι " κάθε σεζόν είναι δύσκολη, ειδικά αυτή με την αλλαγή του φορμάτ της Euroleague. Θα υπάρχουν πολλά παιχνίδια. Κάποιες φορές θα έχουμε τρεις αγώνες την εβδομάδα. Θα είναι δύσκολο για όλες τις ομάδες, όχι μόνο για την Μπαρτσελόνα".

Τέλος, ο Μπαρτζώκας δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον προκάτοχο του, τον Τσάβι Πασκουάλ λέγοντας: " Θα ήθελα να αναφέρω πως σέβομαι πολύ τον Τσάβι Πασκουάλ. Είναι μεγάλη τιμή που τον διαδέχομαι. Εκανε πολύ καλή δουλειά στην Μπαρτσελόνα. Είμαι φαν του Τσάβι (σ.σ. του Πασκουάλ). Εχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Η Μπαρτσελόνα είναι μία ομάδα που πρέπει να παίζει ελκυστικό μπάσκετ, να κατακτά τίτλους και να παράγει νέους παίκτες. Αυτά τα τρία πράγματα είναι πολύ σημαντικά για την ομάδα".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ