EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Είναι δύσκολο να παίζεις στην έδρα της Μακάμπι"

Μπαρτζώκας: "Είναι δύσκολο να παίζεις στην έδρα της Μακάμπι"

Οι Γιώργος Μπαρτζώκας και Πέτερι Κόπονεν μίλησαν για το ματς της Τετάρτης (2/11) στο Τελ Αβίβ, τονίζοντας πως είναι δύσκολο να αγωνίζεσαι στην έδρα της Μακάμπι.

Για την 5η αγωνιστική της EuroLeague, η Μπαρτσελόνα την Τετάρτη (2/11, 19:45) θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ, με το ρεκόρ των Καταλανών στην διοργάνωση να είναι στο 2-2. Οι Γιώργος Μπαρτζώκας και Πέτερι Κόπονεν μίλησαν για την αναμέτρηση.

Ο Έλληνας προπονητής της Μπαρτσελόνα σχολίασε τα εξής: " Έχουμε να δώσουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Μακάμπι, η οποία διαθέτει ισχυρή έδρα και είναι δύσκολο να παίξεις μπάσκετ εκεί. Είναι ένα δύσκολο περιβάλλον, τόσο λόγω της ατμόσφαιρας που δημιουργούν οι φίλαθλοι στις κερκίδες, όσο και λόγω της δυναμικής της ομάδας. Η Μακάμπι έχει σπουδαία ομάδα φέτος, με αθλητικότητα και μπόλικο ταλέντο. Από την στιγμή που άλλαξαν προπονητή μετρούν δύο σερί νίκες στην EuroLeague. Παράλληλα, νίκησαν και την Χάποελ στο πρωτάθλημα τους. Βρίσκονται σε καλή κατάσταση, έχουν βρει ρυθμό και παίζουν μπάσκετ με αυτοπεποίθηση. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού, γιατί ο αντίπαλος μας αρέσκεται να τρέχει στο ανοιχτό γήπεδο. Αυτή είναι η κεντρική ιδέα στο πως αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι".

Κόπονεν: "Το προπονητικό-τιμ κάνει εξαιρετική δουλειά"

Ο Φιλανδός γκαρντ της Μπαρτσελόνα, Πέτερι Κόπονεν, ο οποίος αποκτήθηκε φέτος από την Χίμκι, σχολίασε πως: "Μετράμε δύο σερί νίκες σε Ισπανία και Ευρώπη. Αντιμετωπίσαμε ισχυρούς αντιπάλους, δυσκολευτήκαμε, αλλά στο τέλος νικήσαμε. Θέλουμε να πάρουμε την νίκη κόντρα στην Μακάμπι. Το προπονητικό-τιμ κάνει εξαιρετική δουλειά στην ομάδα. Μας προετοιμάζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και θέλουμε να βγάλουμε στο γήπεδο όλα αυτά πάνω στα οποία δουλεύουμε. Η Μακάμπι διαθέτει μεγάλο ταλέντο στην επίθεση, έχει αρκετούς σκόρερ και της αρέσει να τρέχει στο ανοιχτό γήπεδο. Ξέρουμε πως θα συναντήσουμε μία δύσκολη ατμόσφαιρα στο γήπεδο, καθώς διαθέτουν κοινό που φωνάζει δυνατά. Είμαστε σε μία δύσκολο περίοδο, καθώς έχουμε αρκετούς τραυματισμούς, αλλά θέλουμε την νίκη".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ