EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Δεν σκέφτομαι την νέα σεζόν, αλλά το τώρα"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας καλωσόρισε τον νέο Γενικό Διευθυντή της Μπαρτσελόνα και στις δηλώσεις του τόνισε πως δεν σκέφτεται την νέα σεζόν με τους Καταλανούς, παρά μόνο το πως θα πετύχει η ομάδα στην φετινή σεζόν..

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Γιώργος Μπαρτζώκας, καλωσόρισε τον νέο Γενικό Διευθυντή των Καταλανών, Νάτσο Ροντρίγκεθ, λέγοντας τα εξής: "Θα ήθελα να καλωσορίσω τον νέο γενικό διευθυντή της ομάδας, Νάτσο Ροντρίγκεζ στο οποίο εύχομαι καλή τύχη. Δεν έχει σημασία ποιος είναι προπονητής, ποιος είναι γενικός διευθυντής και ποιος υπεύθυνος σκάουτινγκ. Η μόνη περίπτωση να πετύχουμε είναι να λειτουργούμε όλοι μαζί μεθοδικά".

Στην συνέχεια, ο Έλληνας τεχνικό αναφέρθηκε στο μέλλον του στην ομάδα: "Δεν σκέφτομαι την νέα σεζόν, αλλά το τώρα. Σκέφτομαι μόνο τον επόμενο αγώνα. Βρισκόμαστε σε φάση βελτίωσης, παρ’ όλο που δεν μπορούμε να έχουμε όλους τους παίκτες υγιείς.

Η μόνη μου επιθυμία είναι να μπούμε στα playoffs του ισπανικού πρωταθλήματος με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Προφανώς και αν οι ιθύνοντες της ομάδας ζητήσουν την γνώμη μου για ένα θέμα της επόμενης περιόδου, θα τους την έδινα ευχαρίστως, ωστόσο προτεραιότητα μου είναι η φετινή σεζόν".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ