EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Δεν είναι εύκολο να κάνουμε μεταγραφή"

Μπαρτζώκας: "Δεν είναι εύκολο να κάνουμε μεταγραφή"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε έναν ακόμη παίκτη του (βλ. Πάου Ρίμπας) να τίθεται νοκ άουτ, όντας πλέον υποχρεωμένος να ψάξει στην αγορά για παίκτη. Τι είπε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα για την ενδεχόμενη ενίσχυση, αλλά και το δύσκολο πρόγραμμα της ομάδας του.

Ενός κακού μύρια έπονται για την Μπαρτσελόνα, η οποία μέσα σε μερικές ώρες έχασε ένα παιχνίδι (από τον Ερυθρό Αστέρα) κι έναν παίκτη (Πάου Ρίμπας). Ο 29χρονος γκαρντ υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να σχολιάζει την επομένη της ήττας από τους "ερυθρόλευκους" τα νέα δεδομένα για την ομάδα του.

" Κανονικά χρειάζονται πέντε παίκτες στην περιφέρεια, τώρα έχουμε πολλές απώλειες οπότε δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Θα χρειαστεί να βγει μπροστά ο Στεφάν (Πένο) για να βοηθήσει τον Ταϊρίς (Ράις). Έχουμε κι ένα παιχνίδι μπροστά μας (σ.σ.: εντός με την Μπάμπεργκ), το οποίο κοιτάζουμε. Δεν είναι απλό το πράγμα από την άποψη πως στη Liga Endesa επιτρέπονται μόνο δύο Αμερικανοί", δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας, πριν κάνει τα παράπονά του για το πιεσμένο πρόγραμμα αυτών των ημερών και το γεγονός ότι την Κυριακή (30/10) οι "μπλαουγκράνα" θα δώσουν αγώνα για τη Liga Endesa:

" Στη Ρωσία, αν έδινες δύο αγώνες μέσα στην εβδομάδα, τότε δεν είχες υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο. Εδώ είναι διαφορετικά τα πράγματα, πιο περίπλοκα. Θα είναι εξίσου δύσκολα για τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπασκόνια, επίσης".

Όσο για το ποιοι θα κληθούν να τραβήξουν κουπί από εδώ και πέρα; Οι μικροί, για τους οποίους είπε: " Ο Στεφάν Πένο, ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ και ο Μάρκους Έρικσον είναι νέα παιδιά, που ποτέ ως τώρα δεν είχαν αναλάβει τόσο μεγάλες ευθύνες, να παίζουν τόση ώρα και να υπάρχουν τόσο μεγάλες απαιτήσεις σε πνευματικό επίπεδο. Είναι ευθύνη μας να δουλέψουμε μαζί τους και να τους προετοιμάσουμε", ενώ σε ερώτηση για το τι μέλλει γενέσθαι με τον Πέτερι Κόπονεν, ο οποίος απουσιάζει τον τελευταίο μήνα λόγω διάσεισης που υπέστη σε τροχαίο ατύχημα με ταξί στο οποίο επέβαινε, απάντησε:

" Ο Πέτερι μπορεί να αγωνιστεί για μερικά λεπτά απέναντι στη Φουενλαμπράδα. Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο και ο Τζάστιν Ντόλμαν σίγουρα δεν θα αγωνιστούν με την Μπάμπεργκ, κι εν συνεχεία θα δούμε πως έχει η κατάστασή τους. Όπως και να έχει, δεν μπορούμε να κάνουμε εικασίες πριν μιλήσουμε με τους γιατρούς".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ