EUROLEAGUE

Με τρομερούς Περπέρογλου-Βεζένκοφ η Μπαρτσελόνα!

Με τρομερούς Περπέρογλου-Βεζένκοφ η Μπαρτσελόνα!

Σπουδαίο μεσημέρι για τους Στράτο Περπέρογλου - Αλέξανδρο Βεζένκοφ, που χάρισαν στη Μπαρτσελόνα την εκτός έδρας νίκη επί της Φουενλαμπράδα.

Είναι γεγονός πως η Μπαρτσελόνα "ψάχνεται". Οι συνεχείς τραυματισμοί έχουν "σπάσει" τη συνοχή της ομάδας και θα χρειαστεί χρόνος για να βρει τον ρυθμό και τα πατήματά της. Προς το παρόν, σημασία έχει να κερδίζει. Και κερδίζει. Αυτό έκανε και στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Φουενλαμπράδα, την οποία "λύγισε" με 78-75.

Ο Στράτος Περπέρογλου ήταν πενταδάτος και σε 31:35 σκόραρε 17 πόντους με 3/6 δίποντα, 3/4 τρίποντα και 2/4 βολές, μάζεψε 6 αμυντικά ριμπάουντ και είχε 19 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης. Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ έπαιξε 29:44, σκόραρε 13 πόντους με 2/3 δίποντα, 2/4 τρίποντα και 3/4 βολές, μάζεψε 8 "σκουπίδια" και 21 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης. Αυτοί οι δυο ήταν οι κορυφαίοι της Μπαρτσελόνα, την ώρα που ο Τόμιτς (12π.) και ο Όλεσον (11π.) ακολουθούσαν και ο Ταϊρίς Ράις έμενε στους 10 πόντους με 4/11 προσπάθειες σε 25 λεπτά.

Πρώτος σκόρερ της Φουενλαμπράδα αναδείχθηκε με 18 πόντους ο παλιός μας γνώριμος από τη θητεία του στον Άρη Ιβάν Πάουνιτς, ενώ 14 είχε ο Ντιαγνέ και 13 ο Μάρκο Πόποβιτς που όμως έγραψε μόλις 2/10 τρίποντα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, τέλος, αποβλήθηκε έξι λεπτά πριν το τέλος, όταν το σκορ ήταν 63-62 για τους γηπεδούχους. Όταν ρωτήθηκε μάλιστα για τις αποφάσεις των διαιτητών και την αποβολή του, μετά το τέλος της αναμέτρησης, απάντησε πως " δεν σχολιάζω ποτέ τους διαιτητές. Κάνουν τη δουλειά τους, όπως εγώ κάνω τη δική μου. Κάποιες φορές έτσι εξελίσσονται τα πράγματα, αλλά όπως και να έχει δεν πρόκειται να σχολιάσω κάτι".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ