EUROLEAGUE

Το Νο.9 ο Περπέρογλου, το Νο.14 ο Βεζένκοφ

Το Νο.9 ο Περπέρογλου, το Νο.14 ο Βεζένκοφ

Ήδη το στοίχημα γα την απόσυρση της φανέλας με το Νο.11 στον "ουρανό" του Palau Blaugrana έχει… φραγή. Έτσι, λοιπόν, οι υπόλοιποι παίκτες της Μπαρτσελόνα επέλεξαν τα νούμερα στις φανέλες τους για τη σεζόν 2015-16.

Τον περασμένο Ιούνιο η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την τούρκικη εταιρία ελαστικών Lassa που έδωσε το όνομά της στα τμήματα μπάσκετ, χάντμπολ, ποδοσφαίρου σάλας και roller hockey των Καταλανών.

Η συμφωνία θα έχει διάρκεια ως τις 30/06/2019 ενώ είναι η πρώτη φορά που τέσσερα επαγγελματικά τμήματα των "μπλαουγκράνα" θα έχουν τον ίδιο χορηγό, που ειρήσθω εν παρόδω, θα δώσει το όνομά του στις ομάδες (σ.σ. FC Barcelona Lassa).

Τις προηγούμενες ημέρες η Μπαρτσελόνα παρουσίασε και τις νέες φανέλες που θα φορούν οι παίκτες της σε όλες τις διοργανώσεις. Σήμερα (25/8) έγιναν γνωστά και τα νούμερα των "μπλαουγκράνα".

Ο Στράτος Περπέρογλου θα αγωνίζεται με το Νο.9 (σ.σ. είχε το #7 στον Παναθηναϊκό και την Αναντολού Εφές ενώ στον Ολυμπιακό έπαιζε με το #8 λόγω Σπανούλη) ενώ ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ θα συνεχίσει με το Νο.14 στην πλάτη, όπως έκανε και στον Άρη.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ