EUROLEAGUE

Με τη... βούλα Κούριτς στη Μπαρτσελόνα

Με τη... βούλα Κούριτς στη Μπαρτσελόνα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κάιλ Κούριτς υπέγραψε διετές συμβόλαιο στη Μπαρτσελόνα και επιστρέφει στην Ισπανία έπειτα από μία σεζόν στην Αγία Πετρούπολη.

Παίκτης της Μπαρτσελόνα και επίσημα είναι από σήμερα ο Κάιλ Κούριτς . Ο 28χρονος Αμερικανός γκαρντ με το σλοβακικό διαβατήριο υπέγραψε διετές συμβόλαιο στους "μπλαουγκράνα" μετά την πολύ καλή χρονιά που έκανε πέρυσι στην Ρωσία με την φανέλα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Ο Κούριτς θα επιστρέψει παράλληλα στην Ισπανία, όπου έπαιξε από το 2012 μέχρι το 2017, πρώτα στην Εστουντιάντες και εν συνεχεία στην Γκραν Κανάρια. Την προηγούμενη σεζόν ο Κούριτς ήταν ο 8ος σκόρερ του Eurocup με 15,2 πόντους κατά μέσο όρο. Κι όλα αυτά από έναν παίκτη που πριν από μερικά χρόνια υποβλήθηκε σε τρεις εγχειρήσεις στο κεφάλι προκειμένου να ζήσει...

Η απόκτηση του Κούριτς αποτελεί την τρίτη μεταγραφική κίνηση της Μπαρτσελόνα μετά τους Ρόλαντς Σμιτς και Κρις Σίνγκλετον. Η ομάδα της Καταλονίας είχε ανανεώσει προηγουμένως και το συμβόλαιο του Σβέτισλαβ Πέσιτς (φωτό), που θα παραμείνει στον πάγκο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ