EUROLEAGUE

Με προβλήματα στο ΣΕΦ η Μπαρτσελόνα

Με προβλήματα στο ΣΕΦ η Μπαρτσελόνα
FCB BASKET

Με τέσσερις απουσίες θα αντιμετωπίσει η Μπαρτσελόνα τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (15/3, 21:00), καθώς ο Σβέτισλαβ Πέσιτς στην 26η "στροφή" της EuroLeague δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Σάσα Βεζένκοφ, Κέβιν Σεραφέν, Ρακίμ Σάντερς και Άνταμ Χάνγκα.

Η Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της EuroLeague αντιμετωπίζει στο ΣΕΦ τον Ολυμπιακό (15/3, 21:00) και το απουσιολόγιό της δεν είναι λευκό, καθώς οι Κέβιν Σεραφέν, Άνταμ Χάνγκα, Ρακίμ Σάντερς και Σάσα Βεζένκοφ δεν θα ενισχύσουν τις προσπάθειές της απέναντι στους "ερυθρολεύκους".

Ο Κέβιν Σεραφέν (γόνατο) παραμένει στα... πιτς, ενώ απουσία από την αναμέτρηση με τους "ερυθρόλευκους" θα πάρουν επίσης ο Άνταμ Χάνγκα, ο Ρακίμ Σάντερς και ο Σάσα Βεζένκοφ.

Ο Χάνγκα συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του για να αφήσει πίσω του το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στο αριστερό γόνατο, ενώ ο Ρακίμ Σάντερς θα ταξιδέψει στην Ελλάδα, αλλά δεν θα αγωνιστεί εξαιτίας ενοχλήσεων στον ώμο

Εκτός της αποστολής των "μπλαουγκράνα" θα είναι ο Σάσα Βεζένκοφ, o οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη λεκάνη και προτιμήθηκε από το ιατρικό επιτελείο της Μπαρτσελόνα να παραμείνει στη Βαρκελώνη.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ