EUROLEAGUE

Με δύο νέα "όπλα" απέναντι στον Ολυμπιακό

Με δύο νέα "όπλα" απέναντι στον Ολυμπιακό
FCB BASKET / TWITTER

Όπως αναμενόταν, ο Βίκτορ Κλαβέρ και ο Ρακίμ Σάντερς προπονήθηκαν την Τρίτη (31/10), θέτοντας εαυτούς στη διάθεση του Σίτο Αλόνσο για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (3/11, 22:00).

Με δύο "νέους" παίκτες θα παραταχθεί η Μπαρτσελόνα την Παρασκευή (3/11, 22:00) στον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική της EuroLeague. Ο Σίτο Αλόνσο είδε την Τρίτη (31/10) τους Βίκτορ Κλαβέρ και Ρακίμ Σάντερς να προπονούνται με την υπόλοιπη ομάδα για πρώτη φορά από την έναρξη της σεζόν, πράγμα που σημαίνει πως αμφότεροι θα βρίσκονται στη διάθεσή του για τη μονομαχία με τους "ερυθρόλευκους".

Ο πρώτος απουσίαζε από την δράση εδώ και πέντε μήνες, λόγω προβλήματος στο γόνατο, αλλά έχοντας πάρει το "ΟΚ" από το ιατρικό επιτελείο της ισπανικής ομάδας, είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσ'ιες του και να προσθέσει μια ακόμη λύση στη "φαρέτρα" του Σίτο Αλόνσο. Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα ψάχνει τρόπους για να αλλάξει τα δεδομένα εντός της ομάδας του, μετά από πέντε διαδοχικές ήττες κι η επιστροφή των δύο φόργουορντ στην δράση μόνο θετικά μπορεί να επιδράσει στο παιχνίδι των "μπλαουγκράνα".

Η σκληράδα που έψαχνε η Μπαρτσελόνα στις δύο πλευρές θα αποκατασταθεί εν καιρώ με την επανένταξη των δύο παικτών, οι οποίοι αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους για φέτος και να αποτελέσουν δύο έξτρα επιλογές για τον προπονητή τους, στην προσπάθεια για επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Ο ισπανικός σύλλογος έσπευσε μάλιστα να ευχηθεί καλή επιστροφή στον Βίκτορ Κλαβέρ και τον Ρακίμ Σάντερς, μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

Με δύο νέα "όπλα" απέναντι στον Ολυμπιακό
TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ