EUROLEAGUE

Λάμπε: "Το έχουμε ξανακάνει"

Λάμπε: "Το έχουμε ξανακάνει"

Ο Ολυμπιακός έχει πλέον την ευκαιρία να πανηγυρίσει την πρόκριση στο Final Four μπροστά στον κόσμο του ωστόσο ο Ματσέι Λάμπε υπενθύμισε πως οι "μπλαουγκράνα" έχουν βρεθεί ξανά σε δύσκολη θέση.

Ο Ολυμπιακός "έσπασε" την έδρα της Μπαρτσελόνα και πέτυχε την πρώτη του νίκη στο Palau Blaugrana μετά από οκτώ σερί ήττες υποχρεώνοντας τους Καταλανούς να ψάξουν τουλάχιστον ένα "διπλό" στο ΣΕΦ (21 & 23/04), στη συνέχεια της σειράς.

Στο μεταξύ, ο Ματσέι Λάμπε μίλησε στο καταλανικό ραδιόφωνο RAC1 και υπενθύμισε ότι η Μπαρτσελόνα έχει βρεθεί ξανά σε δύσκολη θέση όμως ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση.

"Παίξαμε πολύ κακή άμυνα. Για την ακρίβεια, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε στο Game 2. Έχουμε ζήσει ανάλογες καταστάσεις στο παρελθόν και επιστρέψαμε. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να κοιτάξουμε μπροστά" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πολωνός σέντερ.

Στο ίδιο μήκος και οι δηλώσεις του Άντε Τόμιτς, ο οποίος εξήγησε πως οι Καταλανοί έχουν επικρατήσει σε πολύ δύσκολες έδρες τα προηγούμενα χρόνια. "Πρέπει να ανέβουμε επίπεδο και να σκεφτόμαστε θετικά στα επόμενα ματς της σειράς. Έχουμε κερδίσει σε πολύ δύσκολες έδρες τα προηγούμενα χρόνια. Αν κάνουμε αυτά που πρέπει, θα κερδίσουμε στο ΣΕΦ".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ