EUROLEAGUE

Ξέσπασε η Μπαρτσελόνα

Ξέσπασε η Μπαρτσελόνα

Παίζοντας όσο χρειαζόταν, η Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε εύκολα με 80-56 της Ρεάλ Μπέτις, η οποία πλήρωσε τα... σπασμένα της εντός έδρας ήττας των Καταλανών από την Φενέρμπαχτσε για την EuroLeague.


Ήταν δεδομένο ότι η Μπαρτσελόνα θα αντιδρούσε μετά την ήττα από την Φενέρμπαχτσε. Το θέμα ήταν ποια ομάδα θα είχε την ατυχία να βρεθεί απέναντί της. Αυτή η ομάδα λοιπόν έμελλε να είναι η Ρεάλ Μπέτις, την οποία οι “Μπλαουγκράνα” διέλυσαν με 80-58.

Η Μπαρτσελόνα έδειξε από νωρίς τις προθέσεις της, ξεφεύγοντας με 23-14 στην πρώτη περίοδο, ανεβάζοντας διαρκώς την διαφορά μέχρι και το τέλος του αγώνα. Έδωσαν έτσι την ευκαιρία στον Γιώργο Μπαρτζώκα να ξεκουράσει τους περισσότερους βασικούς του παίκτες, αφού κανένας παίκτης δεν αγωνίστηκε περισσότερο από 26 λεπτά.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Μάρκους Έρικσον με 17 πόντους, με τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ να προσθέτει 14 πόντους και τους Ταϊρίς Ράις και Άντε Τόμιτς από 12 πόντους. Ο Στράτος Περπέρογλου ξεκίνησε στην βασική πεντάδα, αλλά έμεινε άποντος. Για την Ρεάλ Μπέτις, ο Τρεντ Λόκετ είχε 13 πόντους και 7 ριμπάουντ και ο Μπόστιαν Νάχμπαρ 12 πόντους.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ