EUROLEAGUE

Ξεκίνησε και η Μπαρτσελόνα

Ξεκίνησε και η Μπαρτσελόνα

Παρουσία των Νάχμπαρ, Ντόλμαν, Πλάις, Λάμπε και Όλεσον ξεκίνησε η Μπαρτσελόνα την προετοιμασία της για τη σεζόν 2014-15. Το προαίσθημα του Νάχμπαρ.

Με πέντε παίκτες της πρώτης ομάδας (Νάχμπαρ, Ντόλμαν, Πλάις, Λάμπε, Όλεσον) ξεκίνησε την προετοιμασία της η Μπαρτσελόνα, εν όψει της αγωνιστικής περιόδου 2014-15. Ο Μπόστιαν Νάχμπαρ διαβεβαίωσε πως παρά τις αλλαγές, η ομάδα δεν θα χάσει τίποτα από τη δυναμική της και θα διεκδικήσει όλους τους στόχους.

" Έχω καλό προαίσθημα. Θα είμαστε και πάλι καλοί, γιατί καλύψαμε τα κενά με πολύ καλούς παίκτες" είπε ο Σλοβένος πάουερ φόργουορντ, πριν προσθέσει " οι στόχοι αυτής της ομάδας δεν αλλάζουν ποτέ. Οι τίτλοι είναι αυτό που κάνει τη μηχανή και δουλεύει".

Ο Νάχμπαρ ασχολήθηκε το καλοκαίρι με το καμπ που έχει στην πατρίδα του και μετά πήγε ως πρεσβευτής της Unicef, στο Τσαντ. Εκεί "έζησα μια καλή, αλλά και δύσκολη εμπειρία και διαπίστωσα πόσο τυχερός είναι ο δυτικός κόσμος". Ακολούθως, ξεκουράστηκε και γέμισε... τις μπαταρίες του, πριν θέσει εαυτόν στις υπηρεσίες του Τσάβι Πασκουάλ. Δήλωσε " ευγνώμων που έμεινα εδώ που ήθελα. Εδώ που νιώθω σαν να βρίσκομαι στην οικογένεια μου".

Σε ερώτηση για τον Εράζεμ Λόρμπεκ (έχει συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα, αλλά οι "μπλαουγκράνα" δεν τον υπολογίζουν, ενώ έχει και πρόβλημα τραυματισμού), είπε πως " ξέραμε πως πέρυσι δεν έπαιζε στο 100%, λόγω του θέματος που έχει στο γόνατο. Δεν ξέρω ακριβώς τι ισχύει στην παρούσα φάση. Το μόνο που εύχομαι είναι να συνέλθει γρήγορα".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ