EUROLEAGUE

Κρέους: "Στηρίζουμε τον Πασκουάλ"

Κρέους: "Στηρίζουμε τον Πασκουάλ"

Δύο ημέρες πριν τον "τελικό" με τον Ολυμπιακό (26/2, 21:45), ο Τζουάν Κρέους ξεκαθάρισε πως ο Τσάβι Πασκουάλ δεν πρόκειται να... μετακινηθεί από τη θέση του, τονίζοντας πως άπαντες εντός της Μπαρτσελόνα έχουν εμπιστοσύνη στον προπονητή της ομάδας.

Η αποτυχία στο Copa del Rey και η μέτρια ως τώρα πορεία της ομάδας στην Euroleague, έχουν φουντώσει τις φήμες περί πρόωρης απομάκρυνσης του Τσάβι Πασκουάλ από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα, με τις πληροφορίες του Sport24.gr να επισημαίνουν πως ο κόουτς των "μπλαουγκράνα" βρίσκεται σε οριακό σημείο .

Επειδή όμως, ο εντός έδρας αγώνας με τον Ολυμπιακό (26/2, 21:45) είναι κάτι παραπάνω από κρίσιμος, ο GM της ισπανικής ομάδας, Τζουάν Κρέους, φρόντισε να κατεβάσει τους τόνους, επισημαίνοντας τους λόγους που η διοίκηση δεν σταματά να εμπιστεύεται και να στηρίζει τον προπονητή και τους παίκτες της.

" Όλοι στον σύλλογο έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή και τους παίκτες, την ώρα που έχουμε μπροστά μας δύο σημαντικές προκλήσεις: τη Liga Endesa και την Euroleague. Στο ισπανικό πρωτάθλημα βρισκόμαστε πολύ ψηλά, ενώ στο Top 16 έχουμε μπροστά μας αρκετά παιχνίδια στην έδρα μας, που θα μας βοηθήσουν να φτιάξουμε σημαντικά το ρεκόρ μας. Προέχει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, κι αυτό κοιτάμε αποκλειστικά", ανέφερε αρχικά ο Τζουάν Κρέους για να αναφερθεί, εν συνεχεία, στα του Copa del Rey επισημαίνοντας:

" Ο αποκλεισμός μάς στεναχώρησε όλους. Ειδικά γιατί υπήρχαν άνθρωποι που ταξίδεψαν μέχρι την Κορούνια για να δουν το Copa del Rey κι εμείς του απογοητεύσαμε. Πρέπει όμως να κοιτάξουμε μπροστά, αυτό είναι ξεκάθαρο. Θέλουμε να έχουμε τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας, μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά και να συνεχίσουμε να παλεύουμε στη Liga Endesa και την Euroleague".

Ενώ ολοκληρώνοντας, έγινε πιο σαφής σε ό,τι αφορά την αναμέτρηση με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου τονίζοντας πως " η νίκη είναι πολύ σημαντική και απαραίτητη για εμάς. Όλα τα παιχνίδια από εδώ και στο εξής είναι πολύ απαιτητικά και γι αυτό παραμένουμε προσηλωμένοι".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ