EUROLEAGUE

Κλαβέρ: "Θέλω να ευχαριστήσω τον coach"

Κλαβέρ: "Θέλω να ευχαριστήσω τον coach"

Ο Βίκτορ Κλαβέρ συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πέρσι, παρουσιάζοντας ένα ανανεωμένο πρόσωπο. Και έσπευσε να ευχαριστήσει για αυτό τον προπονητή του, Γιώργο Μπαρτζώκα, αλλά και τους συμπαίκτες του.

Ηγέτης πάντως δεν νιώθει ακόμα."Δεν το βλέπω έτσι. Τώρα ήρθα στην ομάδα. Είμαι νέος. Έχουμε σπουδαίους παίκτες με μεγάλη εμπειρία. Εγώ θέλω να προσθέσω στην ομάδα την εμπειρία μου. Θέλω να παίζω με αυτοπεποίθηση. Ένιωθα καλά, το είδε αυτό ο κόουτς κι οι συμπαίκτες μου για αυτό ίσως να πήρα παραπάνω προσπάθειες. Ούτως ή άλλως θέλουμε να παίζουμε ομαδικό μπάσκετ, να γυρίζουμε τη μπάλα και να βρίσκουμε το αμαρκάριστο σουτ. Είμαι ένα μήνα στην ομάδα και νιώθω πολύ καλά. Για αυτό θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου και τους συμπαίκτες μου" σχολίασε σχετικά.

Αποστολή Βαρκελώνη: Στέφανος Τριαντάφυλλος

Η δική του εμφάνιση, ωστόσο, δεν τον έκανε να αισθάνεται άσχημα που δεν δοκίμασε περισσότερο χρόνο στο ΝΒΑ. " Η κατάσταση τώρα είναι διαφορετική από ότι τότε. Έχω άλλο ρόλο σε σχέση με το Portland. Σε αυτή την ομάδα όλοι είναι σημαντικοί και αυτό το στυλ, αυτή η διαφορετική προσέγγιση σημαίνει ότι διαφορετικοί παίκτες μπορούν να σκοράρουν και να προσφέρουν. Οπότε είναι πολύ διαφορετικό από ότι στο ΝΒΑ".

Για το ματς παραδέχτηκε ότι στόχος δεν ήταν η νίκη, αλλά η μάχη. " Ο στόχος μας δεν ήταν η νίκη, ήταν να συνεχίσουμε την προετοιμασία μας. Δεν έχουμε μεγάλο rotation λόγω τρων τραυματισμών οπότε θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο με ότι έχουμε" πρόσθεσε.

Από τη μεριά του ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ υπογράμμισε ότι " Όταν κυκλοφορούμε τη μπάλα βγάζαμε αμαρκάριστα σουτ. Έχουμε πολλούς καλούς σουτέρ και θα το δείξουμε και στα επόμενα ματς".

Και ολοκλήρωσε αναλύοντας τις διαφορές του ευρωπαϊκού μπάσκετ με το ΝΒΑ: " Η διαφορά είναι στην αθλητικότητα. Μπορούν να επιτεθούν ένας-ένας κάθε φορά. Το μπάσκετ εξελίσσεται προς αυτή την κατεύθυνση. Πρέπει να είσαι αθλητικός για να παίξεις. Η ταχύτητα και ο ρυθμός είναι διαφορετικός".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ