EUROLEAGUE

Κλαβέρ: "Ο Μπαρτζώκας ένας από τους λόγους που ήρθα στην Μπαρτσελόνα"

Ο Βίκτορ Κλαβέρ τόνισε πως η παρουσία του Γιώργου Μπαρτζώκα στην Μπαρτσελόνα ήταν ένας από τους λόγους που αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στους Καταλανούς.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, από την στιγμή που συμφώνησε με την Μπαρτσελόνα, ήθελε διακαώς στην ομάδα του τον Βίκτορ Κλαβέρ. Τόσο επειδή έχει σε μεγάλη υπόληψη τις δυνατότητες του 28χρονου διεθνή πάουερ-φόργουορντ, έχοντας μία εξαιρετική συνεργασία στην Λοκομοτίβ Κουμπάν, όσο και γιατί ήθελε να ενισχύσει το ισπανικό στοιχείο στο ρόστερ του.

Ο Βίκτορ Κλαβέρ, μιλώντας για την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, αναφέρθηκε στην παρουσία του Γιώργου Μπαρτζώκα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, σχολιάζοντας πως ήταν ένας από τους λόγους που είπε το "ναι" στους Καταλανούς: "Η παρουσία του Γιώργου Μπαρτζώκα στην Μπαρτσελόνα ήταν ένας από τους λόγους που βρίσκομαι στην ομάδα κι είμαι χαρούμενος που θα έχω τη δυνατότητα να συνεχίσω αυτό που είχα στη Λοκομοτίβ με εκείνον προπονητή, όντας τώρα στην Ισπανία. Θα προσπαθήσω να συνεχίσω να βελτιώνομαι. Ο κόουτς Μπαρτζώκας με βοήθησε, είχαμε μία πολύ καλή συνεργασία, μου έδειξε εμπιστοσύνη από το ξεκίνημα και αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Μου έδωσε αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι μου. Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και τον έχω σε εκτίμηση".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ