EUROLEAGUE

Κλαβέρ: "Ήταν πολύ τυχερός ο Κόπονεν"

Κλαβέρ: "Ήταν πολύ τυχερός ο Κόπονεν"

Κατά την επίσημη παρουσίαση της Liga Endesa, ο Βίκτορ Κλαβέρ στάθηκε στον Πέτερι Κόπονεν, εξηγώντας ότι ο νεοαποκτηθείς γκαρντ ήταν τυχερός -μέσα στην ατυχία του.

Ο τραυματισμός του Πέτερι Κόπονεν στο κεφάλι, μετά από τροχαίο ατύχημα, έχει σοκάρει άπαντες στην Μπαρτσελόνα, με παίκτες και προπονητές να προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ.

Όπως ανέφερε μάλιστα ο Βίκτορ Κλαβέρ κατά την παρουσίαση της Liga Endesa, " μας είπαν ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση, ότι τον παρακολουθούν διαρκώς οι γιατροί. Δεν έχει κάτι σοβαρό, απ ότι μάθαμε. Μέσα στην ατυχία του, ήταν πολύ τυχερός", προσθέτοντας πως από εδώ και πέρα: " Απλά πρέπει να ξεκουραστεί και να πάρει κουράγιο απ όλους μας. Θα χάσει το ξεκίνημα της σεζόν, οπότε όλοι θα πρέπει να τον στηρίξουμε και να τον βοηθήσουμε, όπως μπορούμε".

Είναι σαφές φυσικά πως ο άτυχος αθλητής δεν θα καταφέρει να δώσει το "παρών" στο Super Copa και τον αγώνα της Παρασκευής (23/9) απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, εκεί όπου η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ