EUROLEAGUE

Καλύτερος όλων, ο Τόμιτς

Καλύτερος όλων, ο Τόμιτς

Ο Άντε Τόμιτς ηγήθηκε των παικτών της Μπαρτσελόνα σε έξι στατιστικές κατηγορίες κόντρα στη Ζαλγκίρις Κάουνας. Ο Κροάτης σέντερ αναδείχθηκε MVP της 5ης αγωνιστικής στο TOP-16 (VIDEO).

Η Μπαρτσελόνα τίμησε τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους κι εν συνεχεία επικράτησε εύκολα της Ζαλγκίρις Κάουνας στο Palau Blaugrana, κάνοντας το 3-2 στον Ε' όμιλο του TOP-16.

Ο Άντε Τόμιτς ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά για τους "μπλαουγκράνα", απέναντι στους Λιθουανούς. Συγκεκριμένα, ο Κροάτης σέντερ τελείωσε τον αγώνα με 16 πόντους (4/4 βολές, 6/7 δίποντα), 9 αμυντικά ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κοψίματα και 5 κερδισμένα φάουλ σε 24'35" συμμετοχής, συγκεντρώνοντας 34 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης και κερδίζοντας τον τίτλο του MVP της 5ης αγωνιστικής στο TOP-16.

Ο Φελίπε Ρέγιες συγκέντρωσε περισσότερους βαθμούς (35) κόντρα στη Μακάμπι (20 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 3 ασίστ) όμως η Ρεάλ ηττήθηκε από την "ομάδα του λαού". Στο συγκεκριμένο ματς ο αρχηγός της "Βασίλισσας" πέρασε στην πρώτη θέση των κορυφαίων ριμπάουντερ όλων των εποχών στην ιστορία της Euroleague.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ