EUROLEAGUE

Κάλεσε πίσω τον Βεζένκοφ από την εθνικη Βουλγαρίας η Μπαρτσελόνα

Κάλεσε πίσω τον Βεζένκοφ από την εθνικη Βουλγαρίας η Μπαρτσελόνα
EUROLEAGUE

Χωρίς τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ θα παραταχθεί τελικά η εθνική Βουλγαρίας κόντρα στην Τσεχία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αφού η Μπαρτσελόνα ζήτησε από τον διεθνή φόργουορντ να επιστρέψει στην Βαρκελώνη.

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ είχε πάρει την άδεια της Μπαρτσελόνα για να αγωνιστεί με την εθνική Βουλγαρίας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο δεύτερο "παράθυρο" της FIBA και τους αγώνες με την Τσεχία (23/2) και την Φινλανδία (25/2). Ο τραυματισμός του Πιέρ Οριόλα ωστόσο άλλαξε τα δεδομένα.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Βουλγαρίας, ο Σβέτισλαβ Πέσιτς ζήτησε από τον άλλοτε παίκτη του Άρη να επιστρέψει στην Βαρκελώνη προκειμένου να συμπεριληφθεί στην 12αδα του αγώνα με την Ρεάλ (23/2), κάτι που σημαίνει ότι ο Βεζένκοφ θα απουσιάσει από τον αγώνα της Βουλγαρίας με την Τσεχία.

Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι θα απουσιάσει και από τον αγώνα με την Φινλανδία, αφού όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα ο ταλαντούχος φόργουορντ έχει πάρει άδεια από την Μπαρτσελόνα να ενσωματωθεί στην εθνική του ομάδα για τον 2ο αγώνα της εθνικής του ομάδας.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ