EUROLEAGUE

Η Ζενίτ ανακοίνωσε τη δεύτερη μεταγραφή της Μπαρτσελόνα

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης ανακοίνωσε την απόκτηση του Κάιλ Κούριτς από την Μπαρτσελόνα, με τον 29χρονο γκαρντ να επιστρέφει στη Liga Endesa μετά από διάλειμμα ενός έτους.

Την ίδια μέρα που η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Κρις Σίνγκλετον , η Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης ενημέρωσε για το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα της ισπανικής ομάδας. Πρόκειται για τον Κάιλ Κούριτς. Οι "μπλε" στους οποίους αγωνίστηκε πέρσι ο 29χρονος γκαρντ ενημέρωσαν πως ο παίκτης αποχώρησε αφού υπήρχε σχετικός όρος στο συμβόλαιό του, με επόμενο σταθμό της καριέρας του τη Βαρκελώνη.

" Το συμβόλαιο του Κάιλ Κούριτς περιελάμβανε όρο που του επέτρεπε να αποχωρήσει, αν είχε πρόταση από ομάδα της EuroLeague. Ο παίκτης έκανε χρήση αυτού ακριβώς του όρου" αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης, η οποία δεν δίστασε να τον ευχαριστήσει για όσα προσέφερε στον ένα χρόνο παρουσία του στην ομάδα.

Απολύτως δικαιολογημένα μιας και μιλάμε για τον κορυφαίο σκόρερ της στη VTB League με 16.4 πόντους (με 38.6% στα τρίποντα). Στο EuroCup είχε 15.3 πόντους με 43.3% στα τρίποντα.

Το "Παλάου Μπλαουγκράνα" δεν είναι πάντως κάτι άγνωστο για τον ταλαντούχο γκαρντ, αφού στο παρελθόν έχει αγωνιστεί πολλές φορές ως αντίπαλος στο συγκεκριμένο γήπεδο με τη φανέλα τόσο της Εστουδιάντες (2012-'14) όσο και της Γκραν Κανάρια (2014-'17).

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ