EUROLEAGUE

Η πρώτη αντίδραση του Αλόνσο μετά την απόλυσή του

Η πρώτη αντίδραση του Αλόνσο μετά την απόλυσή του

Ο Σίτο Αλόνσο αποχαιρέτησε την Μπαρτσελόνα μέσω γραπτής δήλωσης, εξηγώντας πως βλέπει την επόμενη μέρα της ομάδας δίχως εκείνον στον πάγκο.

Η απόλυση του Σίτο Αλόνσο από την Μπαρτσελόνα αποτελεί την είδηση της εβδομάδας στην Ισπανία, με τους "μπλαουγκράνα" να πορεύονται από εδώ και στο εξής δίχως εκείνον. Μία μέρα μετά την ανακοίνωση του "διαζυγίου", ο 42χρονος τεχνικός αποχαιρέτησε την ισπανική ομάδα με γραπτή δήλωση, στην οποία σπεύδει να ευχαριστήσει άπαντες και να επισημάνει πως ευελπιστεί η δική του αποχώρηση να αλλάξει τα αποτελέσματα της ομάδας.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο "αντίο" του ο Σίτο Αλόνσο:

" Ποτέ δεν είναι ωραίο να αφήνεις ένα project στη μέση, αλλά όπως είναι προφανές τα αποτελέσματα πάντα επηρεάζουν τη δουλειά που γίνεται μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.

Χωρίς να θέλω να αφήσω την παραμικρή αιχμή, θέλω να ευχαριστήσω άπαντες και να δηλώσω την περηφάνια μου που μπόρεσα να εκπροσωπήσω μια ομάδα του μεγέθους της Μπαρτσελόνα.

Με αυτή την ευκαιρία, θέλω να πω "αντίο" στους φιλάθλους που έρχονται στο "Palau Blaugrana" και στους οργανωμένους φίλους της ομάδας, ειδικά τους "Dracs" που πάντα έδειχναν την στήριξή τους και αναγνώριζαν κάθε προσπάθεια που έκανε η ομάδα, παρότι δεν είχαμε τη συνέπεια που όλοι θα θέλαμε.

Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όλους όσοι είναι μέσα στον σύλλογο, τους απλούς υπαλλήλους, το ιατρικό επιτελείο και οποιονδήποτε δούλεψε σε αυτό το διάστημα. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ.

Να ευχαριστήσω και τους δημοσιογράφους που κατανόησαν, σεβάστηκαν και μου συμπεριφέρθηκαν με όμορφο τρόπο. Έτσι ένιωσα.

Δεν μπορώ παρά να σταθώ στη δουλειά που έκαναν όλοι στον σύλλογο, από τους προπονητές μέχρι τους παίκτες. Έμεινα εντυπωσιασμένος από το πάθος και τη διάθεση που έβγαλαν όλοι σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αγώνα.

Θέλω να σταθώ ιδιαίτερα στη β' ομάδα του συλλόγου, την οποία απολάμβανα να παρακολουθώ στις προπονήσεις και είχα τη δυνατότητα να δουλέψω με κάποια από τα παιδιά που βρίσκονται σε αυτή. Συμμετείχαν στις δραστηριότητες της πρώτης ομάδας και τη βοήθησαν, όποτε παρέστη ανάγκη.

Εύχομαι κάθε επιτυχία και τύχη στην ομάδα, ελπίζω πως αυτή η αλλαγή θα δώσει ώθηση στον ενθουσιασμό και νέες φιλοδοξίες προκειμένου να ξεπεραστούν τα εμπόδια που βρίσκονται μπροστά.

Σίτο Αλόνσο"

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ