EUROLEAGUE

Η Μπαρτσελόνα τα δίνει όλα για Ουάναμεϊκερ

Fenerbahce's Brad Wanamaker, right, tries to score as Zalgiris' Brandon Davies blocks him during their Final Four Euroleague semifinal basketball match in Belgrade, Serbia, Friday, May 18, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Fenerbahce's Brad Wanamaker, right, tries to score as Zalgiris' Brandon Davies blocks him during their Final Four Euroleague semifinal basketball match in Belgrade, Serbia, Friday, May 18, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Η Μπαρτσελόνα έχει καταθέσει πρόταση συνεργασίας στον Μπραντ Ουάναμεϊκερ, αναμένοντας την απάντησή του. Ο μεγάλος στόχος των "μπλαουγκράνα" και ο (μοναδικός) αντίπαλος.

Η Μπαρτσελόνα κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να ανεβάσει αισθητά την ποιότητα του ρόστερ της για τον επόμενο χρόνο. Όλα ξεκινούν από την περιφέρεια, με τους "μπλαουγκράνα" να έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Κέβιν Πάνγκος και τον Μπραντ Ουάναμεϊκερ. Με τον πρώτο φέρονται να έχουν έρθει σε συμφωνία, την ώρα που κάνουν ό,τι μπορούν για να πείσουν τον δεύτερο να μετακομίσει στη Βαρκελώνη.

Όπως αναφέρει η " Mundo Deportivo ", η πρόταση της ισπανικής ομάδας φτάνει τα 3.000.000 μεικτά (περί τα 1.600.000 ευρώ καθαρά για τον παίκτη), με την πλευρά του ταλαντούχου κόμπο γκαρντ να έχει ξεκαθαρίσει πως μείζονος σημασίας για την τελική του απόφαση είναι ο προπονητής που θα βρίσκεται στην άκρη του πάγκου την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Στο ίδιο δημοσίευμα εξηγείται πως δεν έχει πρόβλημα να συνεργαστεί με τον Σβέτισλαβ Πέσιτς (ο οποίος όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει στη θέση του), ενώ η Φενέρμπαχτσε μοιάζει να μην είναι καν στα πλάνα του -κυρίως λόγω της ζωής στην Κωνσταντινούπολη.

Μοναδικός αντίπαλος για την Μπαρτσελόνα -από την Ευρώπη- είναι η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία φέρεται να έχει καταθέσει καλύτερη οικονομικά πρόταση στον παίκτη.

Από εκεί και πέρα, στόχος της ισπανικής ομάδας είναι να κλείσει το συντομότερο δυνατό τα ανοιχτά μέτωπα στην περιφερειακή της γραμμή, εκεί όπου θέλει να έχει τους: Κέβιν Πάνγκος, Μπραντ Ουάναμεϊκερ, Τομά Ερτέλ, Πάου Ρίμπας και έναν ακόμη παίκτη.

AP Photo/Darko Vojinovic

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ