EUROLEAGUE

Η Μπαρτσελόνα καραδοκεί για τον Σεραφέν

Washington Wizards center Kevin Seraphin reacts to a call during the second half of an NBA basketball game against the Chicago Bulls in Chicago, Wednesday, April 17, 2013. The Bulls won 95-92. (AP Photo/Nam Y. Huh)
Washington Wizards center Kevin Seraphin reacts to a call during the second half of an NBA basketball game against the Chicago Bulls in Chicago, Wednesday, April 17, 2013. The Bulls won 95-92. (AP Photo/Nam Y. Huh) AP

Οι Πέισερς δεν έχουν ακόμη ανανεώσει το συμβόλαιο του Κέβιν Σεραφέν και η Μπαρτσελόνα καραδοκεί για να κάνει δικό της τον 28χρονο Γάλλο φόργουορτ/σέντερ.

Η Μπαρτσελόνα θέλει να ενισχύσει το ρόστερ της στην θέση "5" με τον 28χρονο Γάλλο σέντερ, Κέβιν Σεραφέν, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στο ΝΒΑ, με τις φανέλες των Ουίζαρντς (2010-2015), Νικς (2015-16) και Πέισερς (2016-17).

Ο Κέβιν Σεραφέν δεν έχει ακόμη ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους Πέισερς, με την Ιντιάνα να έχει δικαίωμα να το κάνει πράξη έως και την 1η Αυγούστου. Στο ενδεχόμενο που εκπνεύσει η προθεσμία, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, η Μπαρτσελόνα θα κινηθεί για την απόκτηση του.

Στο lockοut του 2011, ο Κέβιν Σεραφέν είχε έρθει στην Ευρώπη, για λογαριασμό της Μπασκόνια, αγωνιζόμενος σε 10 παιχνίδια. Η παρουσία του, όμως, ήταν απογοητευτική, καθώς σε αυτό το διάστημα μέτρησε 7.7 πόντους και 2.2 ριμπάουντ. Υπενθυμίζεται πως οι Καταλανοί είχαν ενδιαφερθεί και πέρσι για τον Γάλλο φόργουορντ/σέντερ, αλλά ο παίκτης προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ