EUROLEAGUE

Η Γκραν Κανάρια (ξανα)πίκρανε την Μπαρτσελόνα

Η Γκραν Κανάρια (ξανα)πίκρανε την Μπαρτσελόνα

Η Γκραν Κανάρια νίκησε ξανά την Μπαρτσελόνα, αυτή τη φορά για τη Liga Endesa (95-82), επαναφέροντας την γκρίνια στους "μπλαουγκράνα", που παλεύουν να βρουν λίγη ηρεμία.

Όπως συνέβη στον τελικό του SuperCopa, έτσι και στον β' γύρο της Liga Endesa, η Γκραν Κανάρια έκανε ζημιά στην Μπαρτσελόνα, κερδίζοντάς την εντός έδρας (95-82), στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 27ης αγωνιστικής στη Liga Endesa.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχασε από νωρίς την επαφή της με το σκορ, ούσα υποχρεωμένη να κυνηγάει σε όλη τη διάρκεια του σαρανταλέπτου. Ουδέποτε όμως κατάφερε να απειλήσει επί της ουσίας τους γηπεδούχους, που ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 16/28 τρίποντα (57%). Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των Χουάν Κάρλος Ναβάρο (19π.) και Άντε Τόμιτς (19π., 14ριμπ.), η Μπαρτσελόνα δεν μπόρεσε να πλησιάσει στο σκορ και να διεκδικήσει τη νίκη στο τέλος.

Κι αυτό γιατί πέρα από την ευστοχία της Γκραν Κανάρια από τα 6μ75, δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη συνολική επιθετική δράση των αντιπάλων της, που είχαν πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Οι Ντάρκο Πλάνινιτς (10π.), Μπο ΜακΚάλεμπ (13π.), Πάμπλο Αγκιλάρ (14π.), Άντονι Όλιβερ (11π., 7ριμπ.) και Κάιλ Κούριτς (13π.) έφθειραν διαρκώς την άμυνα των φιλοξενούμενων, που έδειχναν σε πολλές φάσεις ανήμποροι να αντιδράσουν.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ