EUROLEAGUE

Η "διπλή" αγωνιστική κρίνει το μέλλον του Σίτο Αλόνσο

Η "διπλή" αγωνιστική κρίνει το μέλλον του Σίτο Αλόνσο
FACEBOOK/FC BARCELONA BASKET

Ο Σίτο Αλόνσο παραμένει στη θέση του, ωστόσο η "διπλή" αγωνιστική της EuroLeague θα κρίνει πολλά για το μέλλον του στη Μπαρτσελόνα.

Εντός έδρας ήττα από την Τενερίφη με 91-93 . Αρνητικό αποτέλεσμα στο clasico της EuroLeague ( 75-87 στη Μαδρίτη ). Νέα "γκέλα" εντός έδρας για τη Liga Endesa, αυτή τη φορά από την Γκραν Κανάρια με 77-88 .

Οι τελευταίες ημέρες ήταν απογοητευτικές για τη Μπαρτσελόνα, η οποία παραμένει εκτός της πρώτης 8άδας στη EuroLeague (4-8 ρεκόρ) και στην Ισπανία υποχώρησε στο 8-4. Μετά το ματς με τη Γκραν Κανάρια, βγήκαν τα… μαντήλια για τον Σίτο Αλόνσο, ο οποίος δεδομένα βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Όπως αναφέρουν στην Ισπανία, υπήρξε συνάντηση μεταξύ των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα κι αποφασίστηκε να συνεχιστεί μεν η στήριξη στο πρόσωπο του Σίτο Αλόνσο, με την προϋπόθεση, όμως, πως οι "μπλαουγκράνα" θα επιστρέψουν άμεσα στα θετικά αποτελέσματα.

Συνεπώς, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η εντός έδρας αναμέτρηση με την Ουνικάχα Μάλαγα (20/12, 22:00) και η εκτός έδρας απέναντι στη Μπασκόνια (22/12, 21:30) θα κρίνουν εν πολλοίς το μέλλον του Αλόνσο στον καταλανικό πάγκο.

Ο 42χρονος τεχνικός αναμένεται να πάρει άμεσα δραστικά μέτρα για να ανατρέψει το εις βάρος του κλίμα. Το είπε και στους παίκτες του μετά το ματς με τη Γκραν Κανάρια, δίχως βέβαια να γίνεται γνωστό το τι ακριβώς εννοεί. Οι περισσότεροι, πάντως, περιμένουν αλλαγές στο ρόστερ και στο ροτέισον.

Ήδη υπήρξε συνάντηση με τους τρεις αρχηγούς (σ.σ. Ναβάρο, Τόμιτς, Οριόλα), ενώ δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να ενεργοποιηθούν ξανά παίκτες όπως ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, που βρίσκονται σταθερά εκτός 12άδας τις τελευταίες εβδομάδες. Παράλληλα, στην Ισπανία κυκλοφόρησε σενάριο για περαιτέρω ενίσχυση, με δεδομένο ότι ορισμένοι παίκτες δεν έχουν ανταποκριθεί στις προσδοκίες.

Photo Credits: Facebook/FC Barcelona Basket

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ