EUROLEAGUE

Η "αποκάλυψη" του Μπαρτζώκα για Ναβάρο

Η "αποκάλυψη" του Μπαρτζώκα για Ναβάρο

Η δήλωση του Γιώργου Μπαρτζώκα πως ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο θα "σπάσει" το φράγμα των 4.000 την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αν δεν τα καταφέρει απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, θεωρήθηκε ως "αποκάλυψη" πως ο "Λα Μπόμπα" θα συνεχίσει για έναν ακόμη χρόνο.

Με τέσσερις πόντους να του λείπουν προκειμένου να "σπάσει" το φράγμα των 4.000 πόντων στην EuroLeague, ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο έχει τη δυνατότητα απόψε (6/4, 20:45) να γράψει ιστορία, έστω κι αν πρόκειται για τη χειρότερη χρονιά του στην Μπαρτσελόνα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε λοιπόν για το σημαντικό επίτευγμα του αρχηγού του, βγάζοντας μια σημαντική είδηση κατά την " Mundo Deportivo ": πως ο 37χρονος γκαρντ θα συνεχίσει για μία ακόμη σεζόν στην δράση!

" Είμαι ευγνώμων που συνεργάστηκα με έναν παίκτη σαν τον "Χουάνκι" (σ.σ.: το παρατσούκλι του), αξίζει τα πάντα, έχει κάνει τρομερή καριέρα στην EuroLeague. Ελπίζω πως θα καταφέρει να φτάσει τους 4.000 πόντους στο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε, ειδάλλως θα το πετύχει του χρόνου", ανέφερε χαρακτηριστικά, με τους δημοσιογράφους στην Ισπανία να εκλαμβάνουν την τελευταία του ατάκα ως αποκάλυψη σχετικά με το μέλλον του Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα δεν έχει αναφερθεί βέβαια ποτέ στο μέλλον του, ενημερώνοντας για πρόθεση να αποσυρθεί από την δράση. Οπότε ενδεχομένως όλος αυτός ο ντόρος να είναι άνευ ουσίας...

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ