EUROLEAGUE

Φόβοι για νυστέρι στον Σεραφέν

Φόβοι για νυστέρι στον Σεραφέν
EUROLEAGUE

Ο τραυματισμός του Κέβιν Σεραφέν ίσως είναι σοβαρότερος από ό,τι αρχικά είχε εκτιμηθεί, καθώς ο σέντερ της Μπαρτσελόνα είναι πιθανό να διαβεί την πόρτα του χειρουργείου.

Ο Κέβιν Σεραφέν είναι καθηλωμένος στα... πιτς, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο και η κατάστασή του ίσως να είναι σοβαρότερη από ό,τι αρχικά είχε εκτιμηθεί, ενώ υπάρχει ο κίνδυνος να απουσιάσει και από το Copa del Rey (15-18/2).

Ο 28χρονος Γάλλος σέντερ της Μπαρτσελόνα παραμονές της αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μπήκε στα... πιτς, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο . Ο τραυματισμός του μάλιστα ίσως να είναι σοβαρότερος από ό,τι αρχικά είχε εκτιμηθεί, καθώς σύμφωνα με τον Ισπανό δημοσιογράφο Μαρκ Μουντέτ του "RAC 1", ο παίκτης ίσως χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Η πορεία της αποθεραπείας του Κέβιν Σεραφέν δεν έχει εξελιχθεί όπως αναμενόταν και αν τελικά διαβεί την πόρτα του χειρουργείου, θα απουσιάσει από το Copa del Rey που θα διεξαχθεί στην Γκραν Κανάρια (15-18/2).

Τέλος, υπάρχει η σκέψη ο Σίτο Αλόνσο να προφυλάξει τον Άντριεν Μοερμάν στην αναμέτρηση με την Ανδόρα (21/1) για την 17η αγωνιστική της Liga Endesa, ώστε να του δώσει... ανάσες, καθώς ο Γάλλος έχει επιβαρυνθεί σωματικά.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ