EUROLEAGUE

Φήμη για συμφωνία της Μπαρτσελόνα με τον Πάνγκος

Φήμη για συμφωνία της Μπαρτσελόνα με τον Πάνγκος
EUROLEAGUE

Το πρώτο μεγάλο "χτύπημα" του καλοκαιριού ολοκληρώνει η Μπαρτσελόνα, η οποία φέρεται να συμφώνησε με τον Κέβιν Πάνγκος για συμβόλαιο δύο χρόνων.

Μπορεί η σεζόν της Μπαρτσελόνα να μην έχει ολοκληρωθεί, καθώς οι Καταλανοί συμμετέχουν στα ημιτελικά της Liga Endesa με στόχο να φτάσουν τουλάχιστον στους τελικούς, όμως οι παράγοντές της έχουν ήδη αρχίσει να σχεδιάζουν την ομάδα της περιόδου 2018/19, την ομάδα που ελπίζουν ότι θα κάνει βήματα προς τα εμπρός για να διεκδικήσει μια καλύτερη πορεία στην EuroLeague.

Προτεραιότητα των Καταλανών αποτελεί εδώ και αρκετό καιρό ο Κέβιν Πάνγκος, όμως από το βράδυ της Δευτέρας (4/6) κυκλοφορεί μια φήμη που υποστηρίζει ότι ο Καναδός πόιντ γκαρντ συμφώνησε να υπογράψει διετή συμφωνία με την Μπαρτσελόνα ώστε να φορέσει την φανέλα της μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Ο Πάνγκος έκανε εξαιρετική σεζόν στην EuroLeague, καθώς είχε 12.7 πόντους (49% στα δίποντα, 48% στα τρίποντα, 75% στις βολές), 2.7 ριμπάουντ και 5.9 ασίστ ανά 27:32 συμμετοχής σε 36 αγώνες.

Αν ισχύει η φήμη (και η πληροφορία του Τούρκου δημοσιογράφου Ισμαήλ Σενιόλ), τότε ο Πάνγκος θα γυρίσει στην Ισπανία δύο χρόνια μετά την αποχώρησή του από την Γκραν Κανάρια, με την φανέλα της οποίας "έφτιαξε" το όνομά του πριν εκτοξεύσει το κασέ του με την Ζάλγκιρις Κάουνας. Με εκείνη έφτασε στο Final Four του Βελιγραδίου, με της Μπαρτσελόνα ελπίζει (αν φυσικά υπογράψει) να καταφέρει κάτι παρόμοιο τον Μάιο του 2019 στην Βιτόρια.

Ίσως, πάντως, υπάρξει κι άλλη μετακόμιση από το Κάουνας στην Βαρκελώνη.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ