EUROLEAGUE

Εστιάζει στον Καλάθη ο Μπαρτζώκας

Εστιάζει στον Καλάθη ο Μπαρτζώκας

Με δηλώσεις του ενόψει του σημερινού (2/12, 22:00) αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο τεχνικός των "μπλαουγκράνα", Γιώργος Μπαρτζώκας, τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να περιορίσει τον Καλάθη αν θέλει να κερδίσει.

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό (22:00, Live Blog από το Sport24.gr) σε ένα από τα κλασικά Ευρωπαϊκά μπασκετικά ντέρμπι. Το συγκεκριμένο παιχνίδι βέβαια είναι σαφώς πιο ιδιαίτερο από τα προηγούμενα παιχνίδια των δύο ομάδων, κυρίως εξαιτίας της παρουσίας του επί χρόνια τεχνικού των "μπλαουγκράνα", Τσάβι Πασκουάλ, στον πάγκο των "πράσινων".

Στη Μπαρτσελόνα αναμένεται να αποθεώσουν τον πρώην προπονητή τους. Μετά όμως θα πρέπει να... παίξουν και μπάσκετ. Και, όπως φαίνεται, οι εντολές του τεχνικού της ομάδας, Γιώργου Μπαρτζώκα, είναι ξεκάθαρες: Προσοχή στον Νικ Καλάθη!

" Πρέπει να έχουμε την προσοχή μας στραμμένη πάνω στον Καλάθη. Είναι ο παίκτης-κλειδί του Παναθηναϊκού" δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός, δηλώνοντας ακόμα για το παιχνίδι: " Αυτός ο αγώνας έρχεται σε μία δύσκολη στιγμή για εμάς, αλλά είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι που πρέπει να το κερδίσουμε. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και να παλέψουμε για 40 λεπτά. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό. Οφείλουμε δε να φανούμε και αισιόδοξοι πλέον, αφού βλέπουμε τους τραυματίες μας να επιστρέφουν σιγά-σιγά".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ