EUROLEAGUE

Έρχεται... απροπόνητος ο Περπέρογλου

Έρχεται... απροπόνητος ο Περπέρογλου

Ο Στράτος Περπέρογλου πήρε το "ΟΚ" από τους γιατρούς και ακολούθησε την αποστολή της Μπαρτσελόνα στην Αθήνα για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό Superfoods (24/1, 20:45).

Στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα μπήκε το μεσημέρι της Δευτέρας (23/1) η αποστολή της Μπαρτσελόνα, η οποία είχε κι ένα νέο πρόσωπο. Ο λόγος για τον Στράτο Περπέρογλου, ο οποίος επιστρέφει σε αγωνιστική δράση μετά από ένα μήνα απουσίας.

Παρά τις αρχικές εκτιμήσεις που έκαναν λόγω για απουσία έξι εβδομάδων, ο διεθνής φόργουορντ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού στο γαστροκνήμιο και δήλωσε "παρών" για τον εκτός έδρας αγώνα των "μπλαουγκράνα" με τον Παναθηναϊκό Superfoods στο ΟΑΚΑ (24/1, 20:45).

Δεν έχει προπονηθεί βέβαια ακόμη με την υπόλοιπη ομάδα σε φουλ ένταση, αλλά από τη στιγμή που το ιατρικό επιτελείο της Μπαρτσελόνα έδωσε το "ΟΚ", ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήθελε να τον έχει μαζί του. Ειδικά από τη στιγμή που ο Μπραντ Όλεσον θα απουσιάσει, ως το πιο πρόσφατο θύμα της φετινής ατυχίας που έχει "φωλιάσει" στο "Παλάου Μπλαουγκράνα".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ