EUROLEAGUE

Επιστρέφει ο Κόπονεν!

Επιστρέφει ο Κόπονεν!

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Γιώργος Μπαρτζώκας, αποκάλυψε ότι ο Πέτερι Κόπονεν είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην δράση την επόμενη εβδομάδα, ενώ η Καταλανοί "ανέβασαν" βίντεο που δείχνει τον Φινλανδό γκαρντ να προπονείται!

Ο τελευταίος μήνας ήταν δύσκολος για τον Πέτερι Κόπονεν, αφού λόγω του τροχαίου ατυχήματος που είχε όντας επιβάτης ενός ταξί βρίσκεται εκτός δράσης, έχοντας τραυματιστεί στο κεφάλι . Τώρα ωστόσο φαίνεται ότι έφτασε η ώρα της επιστροφής.

Την είδηση αποκάλυψε ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Γιώργος Μπαρτζώκας, δηλώνοντας για την υπόθεση του Φινλανδού γκαρντ ότι " Είναι ένα παιδί που δουλεύει σκληρά και είμαι αισιόδοξος επειδή χθες τον είδα να τρέχει και να προπονείται κανονικά. Νομίζω ότι σε μία εβδομάδα θα μπορέσει να επιστρέψει και να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι".

Ο Κόπονεν ήταν αναγκασμένος μέχρι τώρα να ακολουθήσει το πρωτόκολλο που υπάρχει για παίκτες που έχουν χτυπήσει στο κεφάλι και έχουν υποστεί διάσειση. Πλέον ωστόσο έχει πάρει την άδεια των γιατρών, συμμετέχοντας μάλιστα χθες (19/10) για πρώτη φορά σε ολόκληρο το προπονητικό πρόγραμμα της Μπαρτσελόνα. Οι "μπλαουγκράνα" ανέβασαν μάλιστα και ένα βίντεο στον επίσημο λογαριασμό τους στο twitter που τον δείχνει να προπονείται, σε μία ακόμα απόδειξη ότι η επιστροφή του στην δράση πλησιάζει.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ