EUROLEAGUE

Επίσημο: Επέστρεψε στην Μπαρτσελόνα ο Ντόρσεϊ

Επίσημο: Επέστρεψε στην Μπαρτσελόνα ο Ντόρσεϊ

Ο Τζόι Ντόρσεϊ θα φορά τη φανέλα της Μπαρτσελόνα για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου, με την καταλανική ομάδα να ανακοινώνει -με κάθε επισημότητα- την επιστροφή του Αμερικανού σέντερ.

Η Μπαρτσελόνα απέκτησε με συνοπτικές διαδικασίες τον Τζόι Ντόρσεϊ, πληρώνοντας ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό στη Γαλατάσαραϊ για την ελευθέρας του. Ο Αμερικανός σέντερ, που απασχόλησε έντονα τον Ολυμπιακό το ίδιο διάστημα, ταξίδεψε στη Βαρκελώνη, για να περάσει σήμερα (19/2) τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Μόλις αυτό έγινε, ήρθε η ανακοίνωση της απόκτησής του, για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Ο 32χρονος σέντερ επέστρεψε στο "Παλάου Μπλαουγκράνα" μετά από ενάμιση χρόνο απουσίας, έχοντας την αποστολή να "μπει στα παπούτσια" του Σέιν Λαουάλ, που θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους τρεις μήνες . Στην πρώτη του θητεία στην Μπαρτσελόνα, είχε 4.8 πόντους και 5.9 ριμπάουντ, πριν αποχωρήσει με προορισμό το ΝΒΑ και τους Χιούστον Ρόκετς.

Ο Τζόι Ντόρσεϊ θα κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα κόντρα... στον Ολυμπιακό, στην επανεκκίνηση του Top 16 της Euroleague.

Joey Dorsey torna al Barça Lassa fins a final de temporada http://ow.ly/YwAv2 Joey Dorsey regresa al Barça Lassa hasta final de temporada http://ow.ly/YwAyh

Δημοσιεύτηκε από FCB Basket στις Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016
TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ