EUROLEAGUE

Επίσημο: "Αντίο" της Μπαρτσελόνα σε Βεζένκοφ και Κόπονεν

Επίσημο: "Αντίο" της Μπαρτσελόνα σε Βεζένκοφ και Κόπονεν
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Μπαρτσελόνα ενημέρωσε πως έκανε χρήση του opt out, ως είχε δικαίωμα, στα συμβόλαια των Αλέξανδρου Βεζένκοφ, Πέτερι Κόπονεν και Μουσά Ντιανέ.

Οι πληροφορίες και οι φήμες των τελευταίων ημερών πήραν επίσημο τόνο από την Μπαρτσελόνα. Οι "μπλαουγκράνα" ενημέρωσαν πως έκαναν χρήση του "opt out" που είχαν δικαίωμα για τα συμβόλαια των Αλέξανδρου Βεζένκοφ, Πέτερι Κόπονεν και Μουσά Ντιανέ.

Οι δύο πρώτοι δεσμεύονταν για έναν ακόμη με την ισπανική ομάδα, πλην όμως δεν βρίσκονταν στα πλάνα του Σβέτισλαβ Πέσιτς για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ είχε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής φέτος, τόσο με τον 68χρονο προπονητή όσο και με τον Σίτο Αλόνσο, ο οποίος τον άφηνε κατά βάση εκτός δωδεκάδας στην εκκίνηση της σεζόν. Όσον αφορά στον Πέτερι Κόπονεν, η ισπανική ομάδα προτίμησε να αδειάσει μια θέση στην περιφέρεια, δεδομένου ότι θέλει να αλλάξει πολλά πράγματα στην περιφερειακή της γραμμή. Τέλος, ο Μουσά Ντιανέ ήταν παίκτης... δεύτερης γραμμής για τους "μπλαουγκράνα", δίχως να καταφέρει να προσφέρει πολλά στο "Παλάου Μπλαουγκράνα".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ