EUROLEAGUE

Επένδυσε σε Ντιανέ η Μπαρτσελόνα

Επένδυσε σε Ντιανέ η Μπαρτσελόνα

Ο Μουσά Ντιανέ επιβραβεύτηκε για την πολύ καλή παρουσία του στη Φουενλαμπράδα, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπαρτσελόνα. Μαζί, ανακοινώθηκε η απόκτηση του Ρόντιονς Κούρουκς.

Πέραν των σταρ, η Μπαρτσελόνα αποκτά και παίκτες που μπορούν να την βοηθήσουν μακροπρόθεσμα. Σαν τον Μουσά Ντιανέ. Ο 22χρονος σέντερ ανακοινώθηκε από τους "μπλαουγκράνα", οι οποίοι ενημέρωσαν για την τριετή ισχύ του συμβολαίου που υπογράφηκε.

Γεννημένος στη Σενεγάλη, ο νεαρός παίκτης βρίσκεται στην Ισπανία την τελευταία πενταετία. Τα τελευταία δύο χρόνια φόρεσε μάλιστα τη φανέλα της Φουενλαμπράδα, μετρώντας 4.3 πόντους και 4 ριμπάουντ ανά παιχνίδι τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μπαρτσελόνα θα γίνει μόλις ο δεύτερος παίκτης από την αφρικανική χώρα που θα αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Τσάβι Πασκουάλ, μετά τον Μπονιφάς Εντόνγκ.

Πέραν του Σενεγαλέζου σέντερ, η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την απόκτηση ενός ακόμη παίκτη. Ο λόγος για τον Ρόντιονς Κούρουςκ, ο οποίος αγωνιζόταν στη Ρίγα μέχρι πρότινος.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ