EUROLEAGUE

Ενθαρρυντικά νέα για Ντιανιέ στη Μπαρτσελόνα

Ενθαρρυντικά νέα για Ντιανιέ στη Μπαρτσελόνα

Ο Μούσα Ντιανιέ, ο οποίος τραυματίστηκε κατά την διάρκεια του δεύτερου αγώνα της σειράς των playoffs με την Βαλένθια, φαίνεται να γλιτώνει τα χειρότερα, ταξιδεύοντας κανονικά με την ομάδα.

Τυχερός στην ατυχία του φαίνεται ότι στάθηκε ο Μούσα Ντιανιέ. Ο Σενεγαλέζος σέντερ τραυματίστηκε κατά την διάρκεια του δεύτερου αγώνα της σειράς του πρώτου γύρου των playoffs κόντρα στην Βαλένθια ( νίκη με 91-79 ), με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μην πιστεύει στην ατυχία του την στιγμή του τραυματισμού, πιάνοντας το κεφάλι του από απόγνωση .

Όπως φαίνεται ωστόσο ο Ντιανιέ δεν έχει κάτι σοβαρό. Όπως έγινε γνωστό από δημοσιεύματα Καταλανικών μέσων, ο Σενεγαλέζος σέντερ δεν έχει υποστεί κάποιο κάταγμα στον δεξιό αστράγαλο, ενώ ταξίδεψε κανονικά με την ομάδα στην Βαλένθια ενόψει του τρίτου - και τελευταίου - αγώνα της σειράς (27/5). Η συμμετοχή του παραμένει αμφίβολη, αφού ακόμα αισθάνεται ενοχλήσεις, ωστόσο το βασικό είναι ότι δεν έπαθε σοβαρή ζημιά.

Σε περίπτωση που ο Ντιανιέ δεν αγωνιστεί, τότε η Μπαρτσελόνα θα χρειαστεί να παίξει την πρόκριση στα ημιτελικά του Ισπανικού Πρωταθλήματος με μοναδικό υγιή σέντερ τον Άντε Τόμιτς.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ