EUROLEAGUE

Ενοχλημένος με τη Μπαρτσελόνα ο Ράις, υπερασπίστηκε τον Βεζένκοφ

Ενοχλημένος με τη Μπαρτσελόνα ο Ράις, υπερασπίστηκε τον Βεζένκοφ

Λίγα λεπτά μετά το... βατερλό της Μπαρτσελόνα στη Γερμανία, ο Ταϊρίς Ράις πήγε στο Twitter για να κατακρίνει τον Σίτο Αλόνσο και να πάρει το μέρος του Σάσα Βεζένκοφ.

Ο Ταϊρίς Ράις παραμένει εκτός ομάδας, συνεχίζει να προπονείται μακριά από το Παλάου Μπλαουγκράνα, έχει πεισμώσει από τη συμπεριφορά των Καταλανών και απόψε βρήκε μια καλή ευκαιρία για να τα βάλει ξανά μαζί τους. Βλέπετε, η Μπάρτσα έχασε από τη Μπάμπεργκ (84-81) παρά το γεγονός ότι βρέθηκε στο +26 (12-38) στο τέλος της πρώτης περιόδου, με αποτέλεσμα να δεχθεί την κριτική του Αμερικανού που υπερασπίστηκε ένα δικό μας παιδί.

Ο Σάσα Βεζένκοφ βρίσκεται κι αυτός εκτός πλάνων, ο Σίτο Αλόνσο δεν του έχει δώσει ευκαιρίες και ο Ράις είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον συμπαίκτη του. " Γιατί ο φίλος μου ο Σάσα δεν παίζει; Αυτό είναι στενάχωρο. Δεν φοβάται τις κρίσιμες στιγμές, το έχει αποδείξει αυτό και δουλεύει πολύ σκληρά" έγραψε ο Ράις στο προφίλ του στο Twitter, στο οποίο συχνά πυκνά καταφεύγει για να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ