EUROLEAGUE

Εκτός για ακόμη ένα μήνα ο Ντόλμαν

Εκτός για ακόμη ένα μήνα ο Ντόλμαν
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τζάστιν Ντόλμαν επέστρεψε στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα πριν από μερικές ημέρες, για να τραυματιστεί ξανά. Αυτή τη φορά υπέστη θλάση στη γάμπα και θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα ακόμη!

Μόνο για λίγο καιρό ξαποσταίνει, και ξανά προς τη δόξα τραβά. Προφανώς είναι ειρωνικός ο τόνος, αφού αυτό που "καταδιώκει" φέτος την Μπαρτσελόνα δεν είναι κάτι απλό, ούτε μπορεί να σχολιαστεί κάπως. Οι "μπλαουγκράνα" έχασαν με έναν ακόμη τραυματισμό τον Τζάστιν Ντόλμαν, ο οποίος είχε επιστρέψει στις προπονήσεις πριν από μερικές ημέρες, μετά από απουσία ενός μήνα.

Την επομένη της ήττας από τη Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα ενημέρωσε για τη θλάση β' βαθμού που υπέστη ο 30χρονος φόργουορντ, ο οποίος θα χάσει ακόμη τέσσερις εβδομάδες δράσης. Πάνω που ο Γιώργος Μπαρτζώκας προσδοκούσε στην επιστροφή του στις επάλξεις, δηλώνοντας μάλιστα μετά το τέλος του "clasico" πως " αν είμαστε υγιείς και πλήρεις, μπορούμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση", ήρθε η νέα ατυχία να "χτυπήσει" την ομάδα του.

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε για εκείνον η φετινή σεζόν στην EuroLeague, αφού δεν θα προλάβει ούτε το τελευταίο παιχνίδι της regular season με την Αναντολού Εφές (στις 7/4). Εκτός κι αν οι "μπλαουγκράνα" κάνουν την έκπληξη και βρεθούν στα playoffs. Κάτι που όμως μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο, με βάση τα τωρινά δεδομένα.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ