EUROLEAGUE

Έξαλλος ο Ντόρσεϊ: "Ξέσπασε" στο Instagram κατά της Μπαρτσελόνα

Έξαλλος ο Ντόρσεϊ: "Ξέσπασε" στο Instagram κατά της Μπαρτσελόνα

Ο Τζόι Ντόρσεϊ παραμένει "στα μαχαίρια" με την Μπαρτσελόνα, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται προ των δικαστικών αιθουσών. "Ξέσπασε" στο Instagram για τη συμπεριφορά των "μπλαουγκράνα" ο 34χρονος σέντερ.

Από την στιγμή που η Μπαρτσελόνα αποφάσισε να αποδεσμεύσει τον Τζόι Ντόρσεϊ πέρσι στα μισά της σεζόν , οι δύο πλευρές είναι σε διαμάχη. Χωρίς μάλιστα να δείχνουν διάθεση συμβιβασμού αφού το ποσό που διακυβεύεται είναι μεγάλο, την ώρα που οι "μπλαουγκράνα" επιμένουν για μονομερή διακοπή του συμβολαίου λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων.

Συγκεκριμένα, ο 34χρονος σέντερ διεκδικεί το σύνολο του ποσού των 1.600.000 ευρώ για το οποίο είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ισπανική ομάδα, οδηγώντας την υπόθεση στα δικαστήρια.

Αυτό που πάντως δεν περίμενε ήταν η αντιμετώπιση που θα τύγχανε από την απέναντι πλευρά, εκφράζοντας την οργή και την απογοήτευσή του για τη συμπεριφορά των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. " Μόλις τελείωσα το ραντεβού με τους δικηγόρους μου για την υπόθεσή μου που θα εκδικαστεί στις 9 Οκτωβρίου σε βάρος της Μπαρτσελόνα. Αυτά που μου είπαν ήταν απίστευτα", σχολίασε αρχικά μέσω φωτογραφία που "ανέβασε" στο προφίλ του, γράφοντας παράλληλα από κάτω:

" Νόμιζα ότι η Μπαρτσελόνα είναι ένας από τους καλύτερους οργανισμούς για τους οποίους έπαιξα, μαζί κατακτήσαμε το ισπανικό πρωτάθλημα, φτάσαμε μέχρι το Final Four της EuroLeague και τώρα είμαστε σε αυτό το σημείο. Δεν έχω υπογράψει ακόμη με κάποια ομάδα γιατί η Μπαρτσελόνα μού είπε ότι όποιο ποσό έχω λαμβάνειν από την επόμενη ομάδα μου, θα το αφαιρέσουν από το ποσό που είναι να μου δώσουν, σε περίπτωση που κερδίσω τη δίκη για την άδικη αποπομπή μου, πέρσι. Μου προσέφεραν μία δόση συμβολαίου για να αποσυρθώ από την υπόθεση, αλλά εγώ είχα υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας έναντι 1.600.000. Έδωσα την καρδιά μου, τον ιδρώτα μου, τα δάκρυά μου στους φιλάθλους αυτής της ομάδας και την ομάδα, και τώρα η καρδιά μου έχει ραγίσει".

Έξαλλος ο Ντόρσεϊ: "Ξέσπασε" στο Instagram κατά της Μπαρτσελόνα
TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ